Назад   TUCSON Club UA > Технический раздел > Эксплуатация и Ремонт Вашего TUCSONа > Двигатели TUCSON > Дизельный двигатель (CRDI)

Примітки

Дизельный двигатель (CRDI) все что касается дизельных авто

Рекламные ссылки:

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 21.11.2016, 13:46   #11
Poshtarik
Активист

Звідки Ви: Киев, Позняки
Вік: 47
Дописи: 5.857
Поблагодарили 1.209 раз(а) в 741 сообщениях
Типово Re: Детальний звіт про заміну двигуна і результат

Цитата:
Допис від Лірник Переглянути допис
Залишається лише проблема "Чек". Лампочка не гасне.
Тут треба перепрошити мізки.
От це я не знаю де зробити.
Підкажіть, будь-ласка.
Мені ЕГР заглушили програмно під час чіпування. Ніякої пластинки я не ставив. Клапан має бути закритий на всіх режимах. При чому я не просив чіповщика спеціально це робити. Просто в нього релігія була така, каже я всім дизелям його відключаю, типу гірше не буде точно. Шо з клапаном, шо без, різниці не відчув. Перед чіповкою чистив його, вірніше розбирав для чистки - був і так нормальний, не було шо чистити. Іноді читаючи форуми, згадую про цей ЕГР і вже зараз розумію, що заглушив він його мабуть не дуже коректно. Короче так, він то його в програмі вимкнув, але після прошивки загорівся чек, а от коли вже зняли електричну фішку, через яку приходить сигнал на вакуумний клапан привода ЕГР, чек пропав. Каже типу конфлікт: в програмі ЕГР вже нема, а от сигнал якийсь вже для неї невідомий звідкись приходить, того і Чек. Так і катаюсь зі знятою фішкою вже років три. Шив Олександр з С-Авто. Тут була ціла його гілка в розділі чіповки, але десь він пропав вже, давно та гілка не активна
Poshtarik зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору
Пользователь сказал cпасибо:
Dimych (21.11.2016)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Заміна дизельного двигуна Туксона на новий. Лірник Дизельный двигатель (CRDI) 71 02.11.2016 09:47
Куплю Кронштейн кріплення кришки двигуна crdi Nazar Куплю, Приму в дар 0 27.01.2016 19:28
Киев Видел сегодня результат наезда на пешехода в Вышгороде VIC Киев - Новости, события 6 29.08.2012 13:29
Результат сложения Mayor Весёлые картинки 5 11.03.2010 16:29

Рекламные ссылки:

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:53.

vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!
Время генерации страницы 0,87280 секунды с 11 запросами