|
Реєстрація | Articles | Все альбомы | ЧаПи | Календар | Новые темы | Пошук | Нинішні дописи | Позначити усі розділи як прочитані |
Сделано, доработано своими руками. Сделай сам. |
Рекламные ссылки: |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#12 |
Аксакал
![]() Реєстрація: 19.10.2008
Звідки Ви: Київ, Березняки
Вік: 45
Дописи: 4.999
Поблагодарили 570 раз(а) в 424 сообщениях
|
![]()
Як на мене то звичайно краще камера, але якщо є попит, то можна думати...
Ось схем (для тих хто розуміється): ![]() Тут нема ніякої електроніки, тому реалізувати пам'ять положення потрібно лише з використанням додаткових давачі на шестернях, поворотних частинах дзеркала... Якщо рахувати по секундах, то є багато неприємностей потім: 1. записати положення "по замовчуванню" можна лише на етапі програмування контролера 2. При переході в паркувальний стан будете чути кілька клацань, коли дзеркало вийшло на крайне положення а мотор проводить доводку відносно максимального зміження Тому якщо ідея буде далі жити у Ваших думках, то потрібне розібране дзеркало (для початку можна в детальних кресленнях або хоча б фото), оскільки я не дуже знаюсь на розбиранні авто і у мене нема гаража/умов... |
![]() |
![]() ![]() |
Мітки |
наружніе зеркала, регулировка зеркал |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Датчик температуры наружного воздуха. | FSL | Кондиционер, отопление, вентиляция | 4 | 21.06.2018 19:00 |
Продам Опору и механизм крепления зеркала электрического, наружного, левого. | Лыжник | Кузовщина, оптика, стекло, тюнинг (Барахолка) | 0 | 09.03.2015 14:15 |
Рекламные ссылки: |