![]() |
#1 |
Старейшина
![]() Реєстрація: 11.09.2008
Звідки Ви: Львів
Вік: 66
Дописи: 1.324
Поблагодарили 333 раз(а) в 159 сообщениях
|
![]()
Вітання усім
![]() Після 30т. передня підвіска явно розхлябалась - на ямах погримувала і при боковому розкачуванні машини частенько стало чути рипіння. Почитав тут в темі про поліуританові втулки різні там симптоми несправності і в уяві постали мої зношені чуть не до дірок гумові. Спитав у офів - скільки коштує заміна передніх - 240 грн. Почав вивчати можливості самостійної їх заміни - охолонув. Втім, на іншому СТО несподівано за цю ж роботу запросили 90 грн. - поїхав. Напросився потримати майстру лампу, тому бачив весь процес досконально. Чогось мудрого там нема, але для самостійної заміни таки необхідно один раз бачити це на власні очі, мати яму і добрий інструмент. За 100 грн з цим однозначно зв"язуватися не вартує. Тепер про власні враження. Порівняв зняту втулку з новою оригінальною. Внутрішній діаметр збільшено зовсім нічого - десь на 1 мм. Зовнішній діаметр так само зовсім мало обтиснено. У мене склалось враження, що ця втулка принципово неубієнна і небезпеки від її зношеності не буде за будь-якого пробігу. Втім, саме ці невеликі згадані міліметри призводять до дискомфорту від гримання підвіски на ямках і скрипів при боковому розкачуванні. Кого таке не напрягає - небезпеки (від втулок) нема - можна далі іздити. Втім, після заміни всяке гримання і рипи щезли на нуль - все як після купівлі машини. Як на перший ремонт - я ним задоволений. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | ManЯ (10.03.2011) |
Мітки |
втулки стабілізатора |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Полиуретановые втулки | ПРАКТИК | Подвеска, рулевое | 55 | 15.06.2013 19:19 |
Луганск Где купить втулки стабилизатора | iliy | Луганск - Где купить | 2 | 13.05.2013 18:23 |
Рекламные ссылки: |