TUCSON Club UA

TUCSON Club UA (http://tucson-club.org.ua/index.php)
-   МКПП (http://tucson-club.org.ua/forumdisplay.php?f=2201)
-   -   сцепление от дизеля на бензинку 2,0 (http://tucson-club.org.ua/showthread.php?t=10711)

Ryu 02.05.2016 23:11

Re: сцепление от дизеля на бензинку 2,0

Добрий вечір)))
Розповім свою історію
160 000 км заміна оригінального щеплення, причина вібрація педалі під час вижиму та у зворотньому напрямку. Приїхав на сервіс (лада сервіс, на рясне так як вони колись мали офіційне обслуговування хюндай, майстер перевіркний, сказав на маршрутці їхати за новим щепленням.
Якби не покупка прицепа, то думаю щеплення вихрдило б усі 180-200 т
Шеплення замінено, сів у машину... Щеплення бере суттєво вище ніж попереднє, проїхали 40т, беру пиицеп, їду по дрова, набрав дров десь 700 кг, виїжджати, а колеса прицепа сіли у мякий лісовий грунт, і тут почалось.., даєш газу, а машина таке враження що дуситься, потім страшний дим, потям сцеплення починає буксувати, після години боротьби виїжджаю...
Сморід щеплення в машині був тиждень, щеплення при плавному розглні працює нормально, сильніше натискаєш на педаль газу пробуксовує...
Я неприємно вражений так ча на оригінальному щепленні вибирався із боліт, снігів, вчився їздити з груженим прицепом і тд, тут на 40 т перший раз засів і таке... Тепер при повсякденній спокійній їзді завжди при виходя іх машини відчувається палене щеплення, не хочу цього але ще одна заміна дихає у спину, прочитав усю тему, тягаю прицеп, будується будинок, відповідно матеріали, дрова... Яке щеплення порадите бо відгуки достатньо різні. При встановленні щеплення запитав майстра про дизельне, він категорично заперечив, сказав що раз ставили, то потім мусіли рвати з місця, щоб його підпалити зоб воно стало нормально працювати

VIC 02.05.2016 23:15

сцепление от дизеля на бензинку 2,0

[quote=Ryu;445024] не хочу цього але ще одна заміна дихає у спину[/quote]
в купі з маховиком

[quote=Ryu;445024]запитав майстра про дизельне, він категорично заперечив, сказав що раз ставили, то потім мусіли рвати з місця, щоб його підпалити зоб воно стало нормально працювати[/quote]майстра - відставку

Ryu 03.05.2016 11:06

[quote=VIC;445025][/quote]
А з маховиком що???

VIC 03.05.2016 11:32

[QUOTE=Ryu;445042]А з маховиком що???[/QUOTE]
якщо підгорів - буде буксувати

idlviv 04.05.2016 09:07

[QUOTE=Ryu;445042]А з маховиком що???[/QUOTE]
Якщо дефектують маховик, дзвоніть, лежить новий запакований. [URL="http://tucson-club.org.ua/showthread.php?t=20035"]Тут писав[/URL]

Sympson 21.12.2017 23:13

Как то подустал я уже ремонтироваться. Но наверное возраст и пробег машины требуют своего. Пробег 160 тык. Пару раз в говнах подпаливал диск (не критично)
Сцепление буксует. Еще трогается, еще разгоняется, но уже с прогазовкой. Резко ускориться, обходя фуру, уже не получается - приходится с разбегу))))
Прочитал всю тему. По дизельному сцеплению двоякое мнение. Наверное все таки буду ставить родное зажигалочное.
Еще не заказывал, но на экзисте, кроме Валео, встречал комплекты Сакс.
Кто нибудь знает что это за зверь и как оно себя ведет?

ЗЫ: как подумаю сколько нужно всего разобрать, чтобы добраться до сцепления, мне становится нехорошо...может кто нибудь изобрел уже способ типа "...иии рррраз"?))))

saper1 21.12.2017 23:27

[QUOTE=Sympson;469164]может кто нибудь изобрел уже способ типа "...иии рррраз"?))))[/QUOTE]

В Основе в гараже оставил машину... и ... забрал))) тел. могу скинуть ... направляющий точили...наверное остался ... менял весь комплект сцепления+сальник коленвала (задний и передний)... звони ,если что;)

amiqo 21.12.2017 23:35

можно не снимая подрамника:Dно быстрее и удобней менять без него.Видел ролик на ютюбе как парни решили побырику все заменить
[url]https://www.youtube.com/watch?v=SkUpPHEAHoo&t=1143s[/url]

koka-ftp 22.12.2017 09:55

[QUOTE=Sympson;469164]Еще не заказывал, но на экзисте, кроме Валео, встречал комплекты Сакс.
Кто нибудь знает что это за зверь и как оно себя ведет?
[/QUOTE]
не каких саксов если не хотите потом "секса")):D
валео -наше все а именно Valeo PHC hdk133 (*Valeo 826 841)
у нас его можно взять за ~2600грн.

Колесик 22.12.2017 12:47

Я ставив сакс нажаль не зробив фото але на самому диску щеплення було написано валео сакс кробка саксовська думаю це зам
овлення валео на саксівському заводі або навпаки ,візуально все просто ідентичне до наймілкіших деталей ,наразі експлуатую валео але диск щеплення з резиновими демпферами (брав в "Гумиці") працює на відмінно торохкотіння пружин відсутне в принципі. але як вже писав раніше основна причина тріскотіння при їзді "внатяг" то люфт шестерні п'ятої передачі на шліцах первинного валу !!!

Sympson 22.12.2017 23:53

[QUOTE=saper1;469165]В Основе в гараже оставил машину... и ... забрал))) тел. могу скинуть ... направляющий точили...наверное остался ... менял весь комплект сцепления+сальник коленвала (задний и передний)... звони ,если что;)[/QUOTE]

Спасибо, Влад.... Только я уже вернулся в Мелитополь...Полуторагодовая командировка закончилась.... Так что основские гаражи теперь только наездами....как к родителям приезжать буду))))))
Кста ремонтники что возле ментовки (Коля там есть и Ваня кажется, командир) мне свинюку подсунули - плохо затянули хомут на новом пыльнике ШРУса и я за 2 месяца угробил гранату, не зная что пыльник не герметичен.... Влетел на 4 кгрн...

sergio1965 23.12.2017 09:15

...але як вже писав раніше основна причина тріскотіння при їзді "внатяг" то люфт шестерні п'ятої передачі на шліцах первинного валу !!![/QUOTE]

Підтверджую особистим досвідом.

До речі, читав на російському форумі, що один чолов'яга приварив шестерню до валу. І ніби-то все виконав рівно, без перекосів, принаймні, написав, що все працює добре.

saper1 23.12.2017 14:22

[QUOTE=Sympson;469194] (Коля там есть и Ваня кажется, командир) мне свинюку подсунули - плохо затянули хомут на новом пыльнике ШРУса и я за 2 месяца угробил гранату, не зная что пыльник не герметичен.... Влетел на 4 кгрн...[/QUOTE]
:mad: Передам привет при случае :negative:

Sympson 23.12.2017 21:22

Кто менял сальник первичного вала КПП?
Запарился уточнять номер. 43134-39011 Этот или где?
Пробивается что попало. То сальник КПП Элантра, то сальник распредвала, то сальник коленвала передний. Я понимаю что они могут быть одинаковы, но....невозможно же))))

Колесик 23.12.2017 21:48

Так це сальник первинного валу [URL="https://avto.pro/part-4313439011-MITSUBISHI-973/"]https://avto.pro/part-4313439011-MITSUBISHI-973/[/URL]

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:51.

vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!

Время генерации страницы 0,27093 секунды с 8 запросами