|
Дизельный двигатель (CRDI) все что касается дизельных авто |
Рекламные ссылки: |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
![]() |
#31 |
Постоялец
Звідки Ви: Київ
Вік: 62
Дописи: 115
Поблагодарили 83 раз(а) в 34 сообщениях
|
![]()
Бо Савдизель не ремонтує двигуни, а виключно форсунки і ТНВД.
Причому сам їм привозиш все зняте.А вони вже на стендах все роблять. Це для мене виключення зробили, бо ніби рекламація, то зняли форсунки самі у дворі. До речі всі дизель-сервіси в Києві(ну майже всі) тупо знімають і везуть на ремонт до них, а потім накручують зверху свої прибутки. Я вже перевірив на багатьох сервісах. |
![]() |
![]() ![]() |
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: | olegoo (16.11.2016), хирург Тарас (12.11.2016) |
![]() |
#32 | |
Активист
Звідки Ви: Полтава
Вік: 51
Дописи: 6.014
Поблагодарили 1.060 раз(а) в 649 сообщениях
|
![]()
Рекламные ссылки:
Цитата:
Різниця в кількості вприску в ЧОТРИ рази." А это подпадает под гарантию как минимум. Так что это еще вопрос кому предьявлять. Если бы форсунки были в норме то катался бы сейчас и радовался. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Аксакал
![]() Реєстрація: 14.07.2013
Звідки Ви: Kiev
Дописи: 3.855
Поблагодарили 1.905 раз(а) в 768 сообщениях
|
![]() Цитата:
Не дизель в этом виноват , а хозяин которые его обслуживал. По поводу постоянно горящего чека ... я на своем Тушкане отъездил 78000 км. ни разу чек не загорелся и клапан ЕГР я даже "не знал" где. Заправлялся только на ОККО или Сокар, плюс регулярно лил присадки ЛиквиМолли для комонрейла.
![]() ![]() |
![]() |
#34 | ||
Участник
Звідки Ви: UA-KH
Вік: 55
Дописи: 241
Поблагодарили 71 раз(а) в 55 сообщениях
|
![]() Цитата:
Цитата:
п.с. у меня на второй машине такой же дизель ,только 140сил ,так вот там ,при замене картриджа масляного фильтра ,почти все "мастера" выбрасывают картридж вместе со вставкой и резинкой обратного клапана и таких случаев масса .в итоге ездят машины практически без фильтра и без обратного клапана. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Аксакал
Звідки Ви: Одесса
Вік: 58
Дописи: 2.393
Поблагодарили 724 раз(а) в 261 сообщениях
|
![]() ![]() под какими номерами эти детали ?
![]() |
#36 |
Участник
|
![]()
На фото справа,в каталоге не показаны ,на фото упаковка и содержимое.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ][Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ] [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ][Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ] |
![]() |
![]() ![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | ventura (13.11.2016) |
![]() |
#37 |
Аксакал
![]() Реєстрація: 28.01.2009
Звідки Ви: Кропивницький
Вік: 60
Дописи: 2.561
Поблагодарили 908 раз(а) в 440 сообщениях
|
![]()
Вже досить давно використовую фільтр колбу (як в сантафе) для цьго відкручується деталь 21338 і все що вище неї не використовується а на деталь 26410в вкручується фільтр -колба зі своєю прокладкою.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Аксакал
Звідки Ви: Одесса
Вік: 58
Дописи: 2.393
Поблагодарили 724 раз(а) в 261 сообщениях
|
![]()
![]() |
#39 |
Аксакал
![]() Реєстрація: 28.01.2009
Звідки Ви: Кропивницький
Вік: 60
Дописи: 2.561
Поблагодарили 908 раз(а) в 440 сообщениях
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | ventura (13.11.2016) |
![]() |
#40 |
Участник
|
![]()
У меня так было изначально ,но на ТО-0 у дилера ,на складе не оказалось такого фильтра ,пришлось купить разборной ,был в наличии .....
это было первое и последнее посещение дилера .Потом поменял сам ,а потом на СТО ,при мне выкинули картридж вместе со вставкой в ведро ,когда уже закручивали крышку ,я задал вопрос и ткнул носом в ведро . У нескольких знакомых ,этих деталей не оказалось внутри ,покупали крышки с потрохами. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Аксакал
![]() Реєстрація: 14.07.2013
Звідки Ви: Kiev
Дописи: 3.855
Поблагодарили 1.905 раз(а) в 768 сообщениях
|
![]() Цитата:
![]() ![]() ![]() ![]() П.С. Я то думаю чего у меня кода то на пассате В5+ залегли кольца на 130000 км. с регламентном замены в 15000 км., наверное с фильтром что то было не так , хотя он там не разборной, но может чего выколупывали пока я не видел , ну то такое ![]() П.П.С А еще есть тупые не совсем умные специалисты допустим в Акуре ...и там машина сама определяет качество масла и пишет о необходимости его замены в зависимости от качества топлива, манеры езды , условий эксплуатации и т.д..... и замена может вылететь как через 3000 км , так и через 10000 км. Но это тоже не для вас ![]()
![]() Востаннє редагував omts: 13.11.2016 о 20:00. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Участник
|
![]()
Спасибо и на этом !
И что ? У товарища гильзовали блок на 50т ,масло менялось каждые 8т ? к чему все ваши примеры ,вы делали экспертизу и есть заключение ? Вам ,что то известно о причинах износа деталей двигателя ТС ? Что касается фильтра ,привел как один из примеров ,возможных причин . В вашем случае - идеальный вариант. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Постоялец
|
![]()
Я не розумію чому така агреся і звинувачення мене в дурості і поганому догляді за машиною...
Проїдь ти 300 000, тоді поговоримо. Масло я міняв весь час на нашій "клубній" СТО у Кирила через 10 000 - він веде спеціальний журнал із відмітками. Масло брали виключно "фірмове". Я звичайно радий за "крутих спеціалістів", які настільки добре розуміються в експлуатації, що у них чек ніколи не загорається, але з клапаном ЄГР проблеми не тільки у мене, а у дуже багатьох власників туксонів і інших теж. Це "штатний геморой" у дизельних двигунів із цим клапаном. Погугли і побачиш. Ці проблеми - від поганої якості палива. Навіть якщо заправляєшся у перевірених заправщиків. В Україні дуже рідко хто не бадяжить соляру, а восновному везуть уже кончену і бадяжать у кілька етапів. Якщо пам'ятаєш - торік горіла паливна база БРСМ під Києвом - так вона загорілася якраз від того що бадяжили бензин і солярку і в процесі проскочила іскра в перекачуючому насосі. Повторюю - прямо на базі. Так що твої рекомендації гарні, але не в умовах України. Задай питання чому двигуни із Європи із пробігом 100 000 всередині як нові, а наші - геть спрацьовані. Я намагаюся заправлятися якісним пальним, але коли їдеш десь у фронтовій смузі, то ніхто не дасть гарантії якості.Хіба забожаться. Тому звинувачення мене у нерозумінні і халатності відкидаю. Взагалі не розумію таких постів, коли в тему приходить "авторитет" і всім повідомляє що всі навколо "дєрьмо, а я капитан!"(с)Жванецький. |
![]() |
![]() ![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | olegoo (16.11.2016) |
![]() |
#44 |
Постоялец
|
![]()
Чек у мене загорівся вперше десь на 89 - 90 тисячах.У офіціалів діагностували і сказали що клапан залип із-за поганої соляри. Почистили і поїхав. Заправлявся потім виключно у перевірених заправщиків.
Чек загорався із періодичністю в 10-15 тисяч кілометрів. Я міняв клапан, міняв електроклапан, і т.д. По інформації офіціалів із такими проблемами заїздить кожна п'ята машинка. Читав що люди просто глушать клапан - вставляють металеву глуху прокладку і клапан не впливає вже на впуск. Машинка стає кращою, потужнішою і працює рівномірно. Єдина проблема - горить чек, бо ніхто не може переписати програму щоб комп не читав цю помилку. Мабуть так і зроблю. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Постоялец
|
![]()
Протестував машинку на трасі знову.
Перевіряв на різних режимах спеціально- їхав із сталою швидкістю по сто кілометрів відстані. Доповідаю: 1. При швидкості 100 км на годину витрати 8 - 8,2 літри на сто км. 2. При швидкості 120 км на годину витрати 9,5- 9, 8 літрів на сто км 3. При швидкості 130- 140 км на годину витрати 10 - 10,2 літри на сто км. Нагадую для всіх - у мене коробка автомат. Тому порівнювати з "механікою" некоректно. Востаннє редагував Лірник: 15.11.2016 о 14:33. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
Заміна дизельного двигуна Туксона на новий. | Лірник | Дизельный двигатель (CRDI) | 71 | 02.11.2016 09:47 |
Куплю Кронштейн кріплення кришки двигуна crdi | Nazar | Куплю, Приму в дар | 0 | 27.01.2016 19:28 |
Киев Видел сегодня результат наезда на пешехода в Вышгороде | VIC | Киев - Новости, события | 6 | 29.08.2012 13:29 |
Результат сложения | Mayor | Весёлые картинки | 5 | 11.03.2010 16:29 |