|
Реєстрація | Articles | Все альбомы | ЧаПи | Календар | Новые темы | Пошук | Нинішні дописи | Позначити усі розділи як прочитані |
Дизельный двигатель (CRDI) все что касается дизельных авто |
Рекламные ссылки: |
![]() |
|
Параметри теми | Параметри перегляду |
|
![]() |
#1 |
Аксакал
Звідки Ви: Ужгород
Дописи: 2.933
Поблагодарили 421 раз(а) в 232 сообщениях
|
![]()
Ну вот людина в спортедж заливає [Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ]
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ] , а хіба в дизель не[Ссылки могут видеть только зарегистрированные пользователи. ] Востаннє редагував Toljanos: 12.05.2016 о 10:41. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Старожил
Звідки Ви: м.Львів-м.Новояворівськ
Вік: 43
Дописи: 519
Поблагодарили 169 раз(а) в 98 сообщениях
|
![]()
Рекламные ссылки:
Характеристика звісно зашкалює - аж двома словами "прям мурличить" Повторюю мені цікаві технічні дані, а не відгук в такому стилі ![]() І я в жодному разі не кажу що це масло погане ! В силу специфіки своєї роботи, люблю знати щось більше про будь яке масло ніж просто фразу - " Класне масло - рекомендую" , нажаль що в цій банці і від кого невідомо. Я наведу приклад : в АЗС ОККО є наче власний бренд масла - мабуть бачили?, але непевне мало хто звертає увагу що там залито. Так от колисть там було масло Venol (ніколи не вгадаєте де робиться), а останні десь років 5-ть Orlen (тільки у нашому випадку на тильній етикетці вказуємо не лише виробника масла, а й сам тип масла з якого воно розлито, наскільки я памятаю Venol такого не вказував) фото
чому виникло таке запитання? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Аксакал
Звідки Ви: Ужгород
Дописи: 2.933
Поблагодарили 421 раз(а) в 232 сообщениях
|
![]()
Тому що автопідбір на офіційному сайті видає саме F для дизеля. Того й цікавлять аргументу, як людину яка неорієнтується у фізико-хімічних характеристиках масла.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Старожил
Звідки Ви: м.Львів-м.Новояворівськ
Вік: 43
Дописи: 519
Поблагодарили 169 раз(а) в 98 сообщениях
|
![]()
Зрозуміло
моя відповідь - фактично не вірю жодному автопідбору (включаючи й власних партнерів (бо вони не знають ні пробігу вашого авто, ні стилю їзди), бо хто зна який стажер вносив дані в цей підбір), використовую такі підбори як рекомендацію для стартової інформації, коли сам щось шукаю. можу лише зробити припущення що до чого чому там така інформація. Бо в тому що автопідбір пропонує є класифікація API: SL/CF ACEA: A1/B1, A5/B5 (якщо коротко то для транспорту без сажового фільтру ) в тому що я пропоную API: SN ACEA: C3, C2 (дл авто що можуть мати сажевий фільтр) - тобто вони виконують умови як і попереднього так і останнього. але ще зверніть на клас якості АРІ - тут він кращий (SN) на противагу від (SL) Та й сам виробник каже що лише такі марки як Mercedes та BMW ставлять найжорсткіші умови щодо швидкості досягання масла в крайні мертві точки двигуна (особливо при запуску). Тобто той поділ можна було б відкинути, якби у суспільства не було бажання купувати начебто "оригінальні" масла. Як виправдання скажу, що різниця між ними все таки є, бо будучи у них на заводі брали кожен вид (1л упакування), виготовлений в один проміжок часу - й порівнювали візуально - всі різні, кольористика інша (все таки різниця в додатках існує) Це типу як питання - а чи бува воно не з одної бочки ? )) P.S. До можливого помилкового підбору покажу вам ще одне фото Foto
url=http://picua.org/]
![]() Так що, нам майже усім перейти на 20W/50? ![]() Тому підходити потрібно індивідуально |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Параметри теми | |
Параметри перегляду | |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
кто нибудь менял наш дизель на дизель с санты? | rolf | Дизельный двигатель (CRDI) | 11 | 19.12.2013 14:35 |
масло PSF-3(ГУР) от RAVENOL | O^NEILL | Подвеска, рулевое | 42 | 28.02.2013 13:28 |
Добавки в масло | DRAKO | Эксплуатационные масла и присадки | 2 | 28.07.2010 20:46 |