Назад   TUCSON Club UA > Юридический > Законодательство/Правила > Нарушаем?

Примітки

Рекламные ссылки:

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 25.03.2009, 14:52   #1
Олександр
Аксакал
0058

Звідки Ви: Україна, Київ
Вік: 46
Дописи: 3.225
Поблагодарили 234 раз(а) в 177 сообщениях
Типово Офіційна думка ДАІ про суди...

Рекламные ссылки:
[i]Керівництво ДАІ вважає, що суди проявляють зайву ліберальність при розгляді протоколів щодо порушення правил дорожнього руху і затягують розгляд справ.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив начальник Департаменту ДАІ МВС України Сергій КОЛОМІЄЦЬ сьогодні на прес-конференції в Києві.

"Суди виявляють лібералізм... Спостерігаються факти волокити... Я вбачаю в цьому якісь неправильні дії з боку судів, хоча я не можу давати оцінку їх діям", - зазначив керівник ДАІ.

Аргументуючи свої висновки, С.КОЛОМІЄЦЬ зауважив, що з початку дії нових підвищених штрафів за порушення правил дорожнього руху наприкінці 2008 року судами розглядався кожен четвертий протокол, складений на порушників співробітниками ДАІ за грубі порушення керування транспортним засобом, а зараз суди приймають рішення лише по кожному 11-му порушнику.[/color]
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Відбулась перша офіційна зустріч Тушкановодів Черкас Ko(tblL Черкассы 23 06.11.2010 16:36

Рекламные ссылки:

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:44.

vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!
Время генерации страницы 4,63614 секунды с 13 запросами