Перегляд одного допису
Старий 10.08.2020, 13:04   #2
sergio1965
Старожил

Звідки Ви: Хмельницкий
Вік: 60
Дописи: 915
Поблагодарили 252 раз(а) в 197 сообщениях
Типово Re: гбо 4 го поколения и вариатор.

Рекламные ссылки:
Цитата:
Допис від VIC Переглянути допис
в ціні, маркетинг, комусь гроші дуже потрібні
Гм. Перед тим, як замінити 2D на 3D, перепитав у свого давнього знайомого чіп-тюнера з Вінниці про доцільність заплатити 700 грн. Він сказав, що доцільно - ефект буде. Він знав, що встановлювати та налаштовувати буду в Хмельницькому, який йому з того "маркетинг"/гроші ? Але я не зупинився і поспілкувався з власником Toyota, він сказав, що такою заміною дуже задоволений, двигун автомобіля став значно еластичнішим, хоча витрати газу не зменшилися (я це за мету не ставив). Налаштовували хлопці з Мікролуча, тобто, сказати, що спочатку налаштували 2D спеціально погано, щоб потім запропонувати купити в них 3D і налаштувати вже добре, керуючись "нам дуже потрібні гроші", мені здається - не логічно.
І ще. Перед заміною телефонував у Дніпро в одну доволі імениту компанію по встановленню ГБО, пояснив суть питання і отримав відповідь, що заміна ефект дасть. Корпоративна солідарність чи бажання допомогти Мікролучу ?
На істину в останній інстанції не претендую - є значно компетентніші люди. Нікого не рекламую, просто ділюся своїм досвідом та враженнями.
sergio1965 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
olegoo (10.08.2020), VIC (10.08.2020)

Время генерации страницы 0,26244 секунды с 9 запросами