Цитата:
Допис від VIC
в ціні, маркетинг, комусь гроші дуже потрібні
|
Гм. Перед тим, як замінити 2D на 3D, перепитав у свого давнього знайомого чіп-тюнера з Вінниці про доцільність заплатити 700 грн. Він сказав, що доцільно - ефект буде. Він знав, що встановлювати та налаштовувати буду в Хмельницькому, який йому з того "маркетинг"/гроші ? Але я не зупинився і поспілкувався з власником Toyota, він сказав, що такою заміною дуже задоволений, двигун автомобіля став значно еластичнішим, хоча витрати газу не зменшилися (я це за мету не ставив). Налаштовували хлопці з Мікролуча, тобто, сказати, що спочатку налаштували 2D спеціально погано, щоб потім запропонувати купити в них 3D і налаштувати вже добре, керуючись "нам дуже потрібні гроші", мені здається - не логічно.
І ще. Перед заміною телефонував у Дніпро в одну доволі імениту компанію по встановленню ГБО, пояснив суть питання і отримав відповідь, що заміна ефект дасть. Корпоративна солідарність чи бажання допомогти Мікролучу ?
На істину в останній інстанції не претендую - є значно компетентніші люди. Нікого не рекламую, просто ділюся своїм досвідом та враженнями.