Перегляд одного допису
Старий 14.07.2018, 17:41   #1340
newbe
Старожил
0156

Звідки Ви: Польша, Поморье (уже с Теслой)
Дописи: 942
Поблагодарили 459 раз(а) в 241 сообщениях
Типово Re: Расход газа.

Цитата:
Допис від sergio1965 Переглянути допис
Особисто я вважаю, що періодично необхідно виїжджати газ повністю для контролю його витрат. Це і буде статистикою середніх витрат в різних умовах, наприклад, місто, міський цикл, змішаний цикл. А далі просто орієнтуватися на ці цифри та враховувати на можливі похибки +/- 10%, а краще - 15%. І, безумовно, мати в баку достатньо бензину... А ці дороговартісні "прибамбаси" особисто я вважаю зайво витраченими коштами.
Я заради підключення через Bluetooth для моніторування системи без зміни параметрів і вибрав саме Stag Qbox. Зараз щось подібне є у KME.
Останній раз виїздив до кінця коли бавився в калібрацію. А на бензин перемикав коли збирав мапу корекційної OBD. Зараз моя мантра "чим менше їду на бензині, тим економічніше".
За цією ж самою логікою вимкнено довприски, перемикання на бензин на високих або низьких обертах, зменшено температуру перемикання на газ до 28 і ввімкнено опцію "теплий старт".
Єдине коли може вживатися бензин, то довприски імпульсами нижче порогу опрацювання газових форсунок і на прогрів до 28 градусів, тому в мене має бути витрата газу на 20% більше бензину.
В кого бензин вживається більше, автоматично витрати газу будуть нижчі.
На додаток, у балоні на дні може плавати різна гидота (навіть сам балон з часом іржавіє), не хочу все звідти витягуввти.
newbe зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору
Пользователь сказал cпасибо:
alexboy (27.08.2018)

Время генерации страницы 1,20092 секунды с 9 запросами