Цитата:
Допис від sergio1965
Наїздив на цьому мастилі 11400 км і двигун "з'їв" його аж 2,3 л (в т. ч. 1 л не "газового"), тобто, 2,0 л/10 тис. км. Забагато. Перед цим мастилом використовувалося Shell HX7 5W-40 і витрати складали близько 0,8 л/10 тис. км. Режим роботи двигуна надзвичайно спокійний - 2 - 3 тис. об./хв., досить рідко - до 3,5 - 4 тис. об./хв. До того ж, 90% пробігу складає заміське шосе.
|
Навіть не знаю що я можу сказати в даній ситуації, якось незрозуміло і дивно це все виглядає - за умови що двигун технічно справний (але щось слабо віриться, повинно щось бути)
Я ж сам вже два роки їжджу на ньому і роблю три заміни в рік - то вже б мав двигун замінити
та й інші вже не перший раз беруть, але таких ситуацій я не чув
Нажми для просмотра всего текста
якщо йти згідно наданої тобою інформації по шелу Shell HX7 5W-40
то моїм аналогом має бути
Platinum MaxExpert C3 5W-40 (490грн)(яке можливо скоро сам буду заливати, або 5W30, через те що виробник натякнув що знімає з виробництва те що лию наразі, наразі виясняю ситуацію - де собака зарита)
Якщо є бажання поекспериментувати - я візьму на себе половину вартості банки (300грн)
Хоча я впевнений що проблема в іншому (адже я від заміни до заміни 12-14 тис виливаю лише залишок з каністри, а це менше літри)