Перегляд одного допису
Старий 23.03.2018, 11:32   #111
Gonzo
Старожил

Звідки Ви: м.Львів-м.Новояворівськ
Вік: 44
Дописи: 519
Поблагодарили 169 раз(а) в 98 сообщениях
Типово Re: Масла, змазки, охолоджуючі рідини ORLEN (Польша)

перш за все відрізняється вищою вартістю!, а далі вже певними допусками (через що і вартість на мою думку така, бо здогадуюсь що допуск 504\507 трохи та коштує), та якісною класифікацією (АРІ)
опис надаю з сайту виробника
MaxExpert V 5W–30
MAXЕXPERT C3 5W-40
нам усім потрібно зрозуміти що виробником двигуна не закладено якихось екстра вимог до масел які можуть застосовуватись дивимось тут
і як бачимо лише дві вимоги (якщо відкинути в'язкість), а згідно цих вимог нам підходять мабуть 90% масел (маємо такий собі універсальний двигун )
тому шукати собі лишніх витрат думаю не варто
Й особисто для мене я не бачу сенсу платити як мінімум на 100грн більше за допуск 504/507 - який нам не потрібен взагалі - так як не згадується в жодному документі по експлуатації.
тому обирав би посеред подібних (бо усі вони виконують умови з книжки), й дешевших.
а саме
MAXЕXPERT C3 5W-40 (багато хто використовує цю в'язкість 5W40, тут подобається індекс в'язкості при 100)
MAXEXPERT XD 5W-30
( тут теж подобається індекс в'язкості при 100 хоч і він і трішки нижчий, зате золи показник теж менший, різниця правда мінімальна)
MAXEXPERT C4 5W-30 ( індекс в'язкості при 100, нехай він і нижчий від попередніх, зате миюче число (мг KOH/г ) вище від попередників, а вміст золи менший значно)

тут надаю реальні свідоцтва якості на ці продукти
Нажми для просмотра всего текста

вартість на продукти
Нажми для просмотра всего текста

Особисто мені подобається останнє С4 5W-30

тут мені цікава думка СТО ХАДО - яке б він порекомендував виходячи з цих даних?

Время генерации страницы 0,37567 секунды с 9 запросами