Відповідь: Загорелся чек P0133
В мене також була помилка р0133. Боровся з нею місяці 3, але поборов. Розповім, може комусь допоможу. Вискочила перший раз, я її скинув, через 300 км знову. Потім все частіше почала з'являтись, в основному на трасі. Крім цього були ще такі симптоми: авто смикалось при скиданні газу, зависали обороти на декілька секунд в районі 2000 об, провали при розгоні. Перечитав безліч сторінок інтернету, вияснив основні поради: перепрошитись під євро 2 - але в мене і так євро 2 і гбо, настройки гбо в нормі, перевірити на підсос повітря та тріщини в випускному колекторі - перевірив, все ОК, клапан вентиляції адсорбера також, Замінити лямбду не то першу не то другу - пробував підставляти робочу і першу і другу - не допомогло. Судячи з осцилограми роботи лямбди, вона дійсно повільно змінює своє значення десь 1 раз в дві секунди, раніше це було 2 рази в секунду, так як я зберіг на ноутбук осцилограми під час настройки ГБО. На бензині те саме. Крім того постійно плавала довготривала корекція суміші в межах - 8... +2. Раніше такого не було. Зняв ДМРВ - на вигляд чистий, але все таки промив його спецрідиною від лікві молі - результату нуль. Виключивши підсоси та тріщини випуска було прийнято рішення про придбання нового ДМРВ. Замовив оригінал. Поставив і..... О чудо машину не впізнати - динаміка в нормі, обороти не зависають, не смикається, довготривала корекція застигла на - 2 і майже не змінюється, лямбда ожила і малює синусоїди з частотою 2Гц, як і раніше. Помилка не з'являться вже 500 км. Я навіть спочатку з буксами рушав, звик що треба газку більше.
|