Цитата:
Допис від СТО ХАДО
Советую не только зайти и посмотреть, но также прочитать, проанализировать и снять лапшу с ушей.
|
+++
Цитата:
Допис від eyeless
Советую зайти на oil-club и посмотреть тесты отработок.
|

я теж першочергово був в ейфорії від цього сайту, але час і читання трішки остудили запал
найбільше подобається що вони беруть дані використовуючи ASTM D емовські норми вимірювання, й тестують ГОСТовськими ( це дуже добре якщо вони повністю ідентичні і різниця лише у власній назві та країні походження, але я не впевнений? так як знаю розбіжність в вимірі методу кристалізації антифризу згідно здавалося б ідентичності вище вказаних методів)
от сьогодні зайшов туди і вирішив полистати, як результат зустрів хвалений відгук на
начебто нове масло, начебто бо це єте ж саме масло
Нажми для просмотра всего текста
яке тестувалось чотири роки тому під
оригінальною назвою виробника
так само як і висновки на відпрацьоване
начебто нове,
і від виробника
правда бачу певні дані вони беруть тупо з сайту (де є опечатки), а не з свідоцтв якості на масло (бо не мають доступу до них)
правда відгук на відпрацьоване перечитував разів зо три , і здається так і не зрозумів )) (бо начебто далі пише що краще за лукойла немає)
чи то мозги не варять, бо їсти хочу
а так хлопаки не чубімося, бо багато з нас фактично часто використовує одне і теж масло від якогось виробника - лише з різними етикетками )), просто не завжди нам це відомо. Бо я наприклад нещодавно сам дізнався що окрім того що вже знав -Akkora (для Росії) Star (для німецьких АЗС) трансмісія Mobill (для внутрішнього ринку Польщі, а може не зовсім внутрішнього), поляки з якими працюю я - фасують ще й моторку JSB 15w40 (самі помилково скинули бланк замовлення де є така позиція )
p.s на валентіна сам був вчергове на цьому заводі - возили клієнтів які не хотіли дарити подарунки коханим
, й питав польських хлопаків як часто фірма каже міняти масло на службових авто опель - 30тис.км! (масло XD 5W30)