Перегляд одного допису
Старий 31.03.2017, 10:29   #2
Rostyslav
Постоялец
0155

Звідки Ви: Львів
Вік: 54
Дописи: 149
Поблагодарили 14 раз(а) в 6 сообщениях
Типово Відповідь: Выбираем "летнюю" резину

Рекламные ссылки:
Прошу допомогти з вибором літніх коліс. Їздив на літній BRIDGESTONE TURANZA, коли вже добряче зносилися - докупив в одноклубника пару до своєї запаски (обидві були "нулячими") і поставив на передню вісь. На задню - кращу пару з того що було. Так відїздив минуле літо. І хоч знав, що все так добре не буде - не купив літньої гуми в міжсезоння - буду купувати в "високий" сезон .
Тепер потребую допомоги в виборі пари коліс, які поставлю на передню, а "запаски" - на задню вісь. Вимоги до коліс:
1) не гірші за заводську BRIDGESTONE TURANZA
2) 235/60R16 - щоб пасували до заводських
3) стиль їзди - спокійний, не "ганяю" взагалі - село/траса - 79/109, 140 - лише десь на автобані, по прямій, при великих відстанях - це максимум для мене і то дуже рідко попадаю на ті автобани.
4) не джипую взагалі, далі за ті місця, де заїзджають "пузотерки" не заїзджаю
5) для мене мабуть найважливіше - добрий гальмівний шлях на мокрому і сухому (тут згадую добрим словом Гудієр Гідрагріп на попередній машині - саме те для львівського клімату )
6) перейшовши з зимового Мішлена на літню Туранзу відчув збільшення шуму, але до того можна звикнути , однак ще й через це не хочу "зубасту" позашляхову гуму - в ліс майже не їзджу, а шум слухатиму щодня.
Старався розписати по максимуму, щоб легше було допомогти
Заздалегідь вдячний!
Rostyslav зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору

Время генерации страницы 1,27758 секунды с 9 запросами