Перегляд одного допису
Старий 30.11.2016, 12:36   #4
Тушелюб
Старейшина
0017

Звідки Ви: Львів
Вік: 66
Дописи: 1.324
Поблагодарили 333 раз(а) в 159 сообщениях
Типово Re: Обсуждаем сцепление

Звітую шановному товариству про поточний стан справ із заміною зчеплення у Львові

Комплект Valeo (диск+кошик+підшипник) -2200 грн
Робота на СТО (~5 год) -1200 грн
------------------------------------------------------------
І все

А я до цього, як до війни якої готувався .
Машину лишив в обід - з роботи поїхав додому. Зробили все швидко і добре. Пару перших хвилин трохи пошарпався - незвично швидко хапає, але потім звик. Педаль стала натискатися зовсім легко, бо старий вижимний добряче вже був закис на валу.

На дорогу сказали, що якщо відчую потребу, то приїхати на "розвал". Але ніяких змін у кермуванні нема. Тому поки не їхатиму.

Дивився на те, що колись було зчепленням, бо на СТО добирався вже лише на першій передачі . Диск за кошик чіплявся лише заклепками, які встигли добряче його покоцати. Вижимний з виду ще живий, але скільки йому лишилось - сказати важко.

Недоліки.
Задній сальник колінвалу так і не поміняли. Майстер сказав, що там все абсолютно сухо і не треба рухати. Чи справді так, чи просто не хотіли того робити, не знаю. Оскільки я прийшов, коли вже повітряний фільт назад закладали, то сперечатися було безглуздо.

В цілому дуже тішуся, що так все просто обійшлося, бо очікував більшого напрягу.
Dimych (30.11.2016)
Рекламные ссылки:

Время генерации страницы 0,82589 секунды с 9 запросами