Відповідь: Выбор системы ГБО на Туксон
І я відпишусь на рахунок ГБО. Поставили на туксон ловато і бак вроді чуть більше 50л. Різниця мені трохи замітна але так як на машині їздить батько так йому взагалі немає різниці як вона їде. Установка коштувала 360 євриків. Лючок заправочний вивели до бензинового. Одним словом жалієм, що раніше не поставили. Ще поки не реєстрував бо у нас з нового року місяць не було тех. паспортів, а потім не мав часу. Реєструвати можна коли хочеш і не важливо скільки часу пройде. Просто якщо до 10 днів то зекономиш порядка 300-400грн.
Підкажіть мені ще наступне. Поставив я на свій новий і30 BRC SEQUENT у офіціалів. Вони сказали, що варіатор мені не потрібно бо там є система захисту клапанів і вона сама довприсує бензин, а запалення газу раніше регулює штатний мозок авто. Дзвонив я навіт у Харків до офф представника BRC у нас і вони сказали, що не потрібно варіатора. Хвилююсь так як авто нове і хотілось без проблем відїздити якийсь час. Ну на трасі частенько люблю 4-6тис крутити. Що скажете? Крутити чи газ це вже діагноз? Чи шукати варіатор але я не знаю де його поставлю якщо офф кажуть не ставити.
|