Перегляд одного допису
Старий 16.11.2012, 21:40   #7
Gonzo
Старожил

Звідки Ви: м.Львів-м.Новояворівськ
Вік: 43
Дописи: 519
Поблагодарили 169 раз(а) в 98 сообщениях
Типово Відповідь: Re: Моторные масла

Цитата:
Допис від СТО ХАДО Переглянути допис
Леш, ладно, первый пост про "оригинал и бла-бла-бла..." не был рекламой . А слабо огласить для народа "супер-пупер-спец" допуски Hyundai для моторного и трансмиссионного масел конкретно на Тушку?
Браво - сам з нетерпінням чекаю відповіді.

to Tabbycat, а що до цього
Цитата:
Куда денешься, если на гарантии? Среди киевских оффов предложений три: Шелл 5W30, Шелл 5W40, ZIK 5W30.
то напевне для багатьох не секрет, що кожен такий договір можна оскаржити (просто більшість з нас не бажає заморочуватись, або не хоче рахувати гроші) бо в книжці по експлуатації висвітлені тільки рекомендовані дані і то тільки в класах якості (як то SM/SL/CF/CI) і вязкості (0W/30, 5W30, 5W/40...) а лейба шелл знаходиться там тільки тому що хтось комусь заплатив за таку рекомендацію гроші (як би банально це не звучало),

а тим більше я не знайшов тут жодних специфічних даних (допусків), а тільки ті які й пропонують основні гравці на ринку мастильних матеріалів на аналогічному товарі з тими ж характеристиками, але вже за іншими цінами (тобто в у всіх 100% випадків ви отримаєте нібито оригінальне масло - але цілком можливо що в першому разі це буде нехай би той же шелл, а при наступній уже мол чи мотиль або ще щось - бо цього разу для лейби оригіналу просто хтось запропонував вигідніші умови), ви ж в цьому разі все одно платите незмінну явно не нищу ціну! Тож вам залишається визначитись чи хочете ви зберегти свої кровно зароблені гроші , але затративши трішки зусиль (я так і зробив, але мені як і СТО ХАДО простіше вже зуби зїли на тому)
Та й зверніть увагу що при заміні масла в коробці двигуна 2,0 Вам обовязково порахують вартість як за 2,1л, хоча всім відомо що туди з головою достатньо й 2л - якщо й ще не менше (інакше б їм було потрібно висушити цю коробку).
Тому для більшої наглядності згідно цього посилання на розцінки від офіціалів зробив порівняльну табличку так як сам два тижні тому мав відмітку у 90тис.
Нажми для просмотра всего текста

P.S. Думаю тільки одна різниця у вартості матеріалів (майже в половину) повинна вже мабуть наштовхувати на певні думки.
Хоча вирішувати все одно Вам.
Gonzo зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору

Время генерации страницы 0,29600 секунды с 10 запросами