Цитата:
Допис від Yurchello
Не продавал, отдал по доверенности, так как на тот момент не мог содержать авто, не было средств, а человек хотел и мог. Прибыли не получал ни копейки. Докажите, что я какие то деньги положил себе в карман от этого. Ничего не подписываю." Если что не так подправьте.
|
А подписывать не нужно ничего. ты уже подписал доверенность, где же своею доверенностью предоставляешь право поверенному:
Нажми для просмотра всего текста
"представляти мої інтереси в органах нотаріату, комісійних магазинах, органах Державтоінспекції, органах страхування, комісіях або в будь-яких інших підприємствах, установах та організаціях незалежно від їх підпорядкування і форм власності з усіх без винятку питань, пов'язаних з експлуатацією, наданням в користування та відчуженням автомобіля, його переобладнанням (зміна типу і моделі автомобіля, кольору, заміна у встановленому порядку двигуна, кузова, інших деталей), ремонтом, проходженням державного технічного огляду,укладати від мого імені договори щодо розпорядження та користування автомобілем, визначаючи на власний розсуд ціну та інші їх умови, одержувати належні мені за цими договорами грошові суми, укладати договори обов'язкового страхування цивільної відповідальності, укладати, якщо в тому буде необхідність, від мого імені договори про відшкодування завданої шкоди, одержувати за такими правочинами грошові суми у розмірах згідно із калькуляціями, актами, експертними висновками тощо"
и т.д. и т.п. или другой текст в доверенности? Плюс ко всему ты не теряешь права собственности на автомобиль выдавши данную доверенность. Не могу утверждать точно, но думаю, что при официальной продаже автомобиля все налоги уплачиваются ИМХО