Перегляд одного допису
Старий 29.06.2011, 12:43   #4
yurat2008
Старейшина

Звідки Ви: Khmelnitsky
Вік: 54
Дописи: 1.487
Поблагодарили 368 раз(а) в 193 сообщениях
Типово Re: Как заставить ЖЕК сделать крышу?

Ну лучше отослать заявление письмом с уведомлением о вручении - надёжней. Для начала надо обратиться в ЖЕК. Потом если прийдёт неправильній ответ или не прийдёт ответа, после месячного срока повторно в ЖЕК. Потом через 2 недели уже к меру и депутатам ( с копиями переписки)

В том же письме в ЖЕК сослаться на закон "про звернення громадян" типа попросить создать комисию

чтото вроде

Описываем суть проблеммы и дальше так
В зв’язку з тим, що природній монополіст ЖЕК, як надавач послуг по обслуговуванню житла - надав мені, як споживачу неякісну послугу, недотримавши будівельні норми та вимоги до утримання житлових та нежитлових приміщень, я поніс значні матеріальні та моральні збитки. В зв’язку з тим, що це помешкання є основним житлом, для мене та моєї родини я вимагаю терміново в досудовому порядку створити комісію за участю працівників Вашого підприємства для визначення розміру наданих мені та моїй родині матеріальних збитків, визначення винуватців інциденту, джерел фінансування відшкодування завданих мені збитків та понесених мною додаткових витрат (наприклад проживання моєї родини в готелі на час ремонтно-відновлювальних робіт в моєму помешканні, тощо).
Згідно закону України про звернення громадян відповідь прошу надати мені письмово на адресу м. Хмельницький вул.. Курчатова ххх, кв.3ххх в зазначені чинним законодавством терміни. Крім того в разі відмови у створенні комісії, або відмови у поверненні мені завданих збитків прошу обґрунтувати відповідь письмово.

Крім того залишаю за собою право оскаржити Ваші дії в судовому порядку, надіслати як споживач Ваших послуг скаргу на неякісне надання послуги в управління з питань захисту прав споживачів, та оскаржити Ваші дії як монополіста в антимонопольному комітеті.
Надіюсь на полюбовне вирішення питання в досудовому порядку.
Evgen 2 (29.06.2011)
Рекламные ссылки:

Время генерации страницы 0,63830 секунды с 9 запросами