Цитата:
Допис від Тушелюб
Доповідаю  .
480-й забрав. Проблем з отриманням, пошкоджень від транспортування, недокомплектування не виявлено.
Ставити буду вже десь ближче до літа, коли почну їздити на рибалку. Тому кілька лише початкових вражень.
1. Розміри. Він великий. Він дуже великий. Він несподівано великий  . При виборі майте це на увазі. Врахуйте, що під час транспортування додому у салон окрім нього і водія більше ніхто не поміститься.
2. Замки. Другий замок довго не піддавався. Застосування додаткового інструменту пласкогубців призвело до несподівано легкої поломки ключа, що свідчить про неважну якість його матеріалу. На щастя обломок легко витягнувся із замка. Втім, після прибирання упаковки вияснилось, що існує й інша пара ключів, тобто замки з різних сторін відмикаються різними ключами  - попереджувати ж треба  . В цілому все працює, але система замикання бокса все ж не виглядає досконалою і потребує доробки.
3. Корпус. Форма, матеріал і якість виготовлення хороші. Двостороннє відкривання для даного багажника таки має сенс в силу його великих розмірів. З причини значної довжини бокса жорсткість боковин верхньої кришки виглядає замалою. Можливо, потрібні якісь додаткові вставки.
4. Експлуатаційні показники. Будемо пробувати...
|
1. Таки да))) Он большой. Все-таки 196 см длина. Зато удочка точно влезет.
2. Да. Спасибо. Я поняла. Буду вешать бирочку "правый-левый" на ключи на двусторонних боксах чтобы их не путали. То, что сломался ключ, а не замок от таких усилий при попытки открыть бокс это хорошо, и говорит о качестве замка, а замки мы подбирали хорошие. А ключ у вас есть запасной.
3.Да, двустороннее открывание это действительно благо, особенно это явно на боксах 420л так как у них ширина 100см.
Что касается длины бокса и жесткости крышки не беспокойтесь, после того как мы перешли на эту систему открывания и убрали алюминиевый уголок, на такой длине может показаться, что он играет, но жесткость замкнутой конструкции достаточная, а нагрузка которая может быть дана на дно превосходит разрешенную нагрузку на крышу. Никаких дополнительных вставок не планируем.
На первой партии боксов с центральным замком (на туксон-клуб попало 3 шт серых) была немного тугая пружина, потому и усилие на ключе немного больше чем нужно, это мы перестарались, так как хотели избежать эффекта "гремения" замка при движении. Нам это удалось, но мы сейчас ставим менее жесткие пружины но достаточные для того, чтобы замок не гремел на кочках.
Еще раз благодарю за отзывы. Я здесь как раз для того, чтобы держать контакт с вами контакт, что особенно важно для новых моделей, которые мы вводим в эксплуатацию.