Перегляд одного допису
Старий 18.01.2011, 14:02   #2
BOR
Новичок

Звідки Ви: Львів
Вік: 40
Дописи: 33
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Типово Re: СК "Оранта" обычные кидалы. Хроника событий

Рекламные ссылки:
tayatlas - я працюю у іншій СК і чітко знаю, як не просто отримати кошти від Оранти, нажаль. Для початку - Ви трактуєте Закон не зовсім коректно і зсилаєтесь на ст. Закону, які звучать у такому трактуванні. Щоб не флудити, як колезі по форуму дам кілька порад.
1.Ви як потерпівша сторона маєте право написати заяву у любий час, навіть через 2 місця після ДТП. Звернутися із письмовою заявою у 3- денний термін зобов"язаний Страхувальник(винуватець ДТП). Ви у цій ситуації потерпівший.
2. Рахунки з СТО при врегулюванні збитків за дог. ЦВ не будуть мати значної ваги (окрім випадків незначних пошкоджень. плану царапин ЛФП і т.п.) Згідно Закону, на який Ви зсилались , Вам гарантоване право вибрати незалежного судового експерта автотоварознавця (не плутайте з оцінщиками), який складає Акт огляду та оформляє експертизу. Лише підставі неї можна законно визначити розмір заподіяного Вам збитку. На цей огляд рекомендую телеграмою запросити СК Оранта. Хочете топити Оранту, направте їм письмову заяву з проханням надати перелік акредитованих експертів для проведення незалежної експертизи. Не думаю, що Вам нададуть відповідь, обирайте експерта самі. Експертиза при найгіршій ситуації буде документом, що визначатиме розмір заподіяного Вам збитку. Рахунки з СТО надасьте експерту, вони йому будуть актуальніші. Отримавши експертизу подаєте її у СК разом із підтверджуючими док. про оплату експертизи. Через 3-4 тижні після ДТП , просете винуватця ДТП, щоб отримав Постанову суду у рай суді за місцем його прописки. Не думайте, що СК її запросить сама, Вам також навряд чи дадуть. Це і буде останній док. після якого відраховуйте 30 днів( за умови, що усі копії док типу паспорта, посв. водія, реквізитів рахунку і.т.д. Ви уже надали), а з практики раджу набиратися терпіння , з Орантою виплата швидко не буде. Це перші дії, якщо є необхідність по окремому пункту поясню конкретніше
BOR зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору

Время генерации страницы 1,13115 секунды с 9 запросами