![]() |
Вирішив додати термостабільності попогрійкам передніх сидінь
Встановлю [URL="https://ru.aliexpress.com/item/XH-W3001-10A-12-24-220/32836803353.html"]такі термостати[/URL], замовив парочку
перевірено установкою в простині з підігрівом (правда на 220 вольт), працює коректно |
Відповідь: Вирішив додати термостабільності попогрійкам передніх сидінь
На звіт можна буде чекати? Більше цікавить місце встановлення, бо в нас салон такий, що важкувато "красиво" приліпити будь-яке інородне тіло.
|
Re: Відповідь: Вирішив додати термостабільності попогрійкам передніх сидінь
[QUOTE=Doutor;468751]На звіт можна буде чекати? Більше цікавить місце встановлення, бо в нас салон такий, що важкувато "красиво" приліпити будь-яке інородне тіло.[/QUOTE]
буде під сидінням в розриві проводу живлення нагрівача. виставлю комфортну температуру, скажімо 25, і хай собі живе там, і кнопки управління можна тримати ввімкненими постійно |
А рідний термостат викидається? І де він, взагалі, знаходиться?
|
[QUOTE=Doutor;468753]А рідний термостат викидається? І де він, взагалі, знаходиться?[/QUOTE]
він не на всіх авто є, між спинкою і підпопником ззаду, але в мене вимикається коли вже шкварчить і не вмикається поки нема на сидінні навантаження |
Re: Вирішив додати термостабільності попогрійкам передніх сидінь
чудова річ:good:я підігрівом раз так нагрівся що два тижні в ліжку провів.Боюсь включать :(
|
[quote=VIC;468759]він не на всіх авто є, між спинкою і підпопником ззаду, але в мене вимикається коли вже шкварчить і не вмикається поки нема на сидінні навантаження[/quote]Точнісінько як і у мене ,так що пане Вікторе чекаємо на звіт !!! бажано з фото
|
У мене працює адекватно, до кипіння шкіри не доводить, гріє комфортно. Може з часом й почне вибрикуватися, тоді Ваш досвід і стане в нагоді.
Ще, не зовсім зрозумів, як це, що не у всіх машин є штатний термостат? Яким чином там дупогрійка вимикається/вмикається? |
[quote=Doutor;468771]Яким чином там дупогрійка вимикається/вмикається?[/quote]
кнопкою |
Тобто, виходить, що в мене є штатний термостат, що сам вимикає та вмикає обігрівач, а ті, в кого нема вимикають кнопкою, коли вже шкварчать починає?
|
Re: Вирішив додати термостабільності попогрійкам передніх сидінь
Пропоную ідею для рацухи: опція включення в паралель із кінцевиком наявності дупи на сидінні. Водій зчищає сніг, кидає речі у багажник, а сидуха тим часом гріється до встановлених 25 градусів.
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:12. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!