![]() |
В кого є осцилограф позичити?
В кого є осцилограф позичити?
Якщо у когось лежить без потреби, то візьму в користування (щоб кондери не сохли)... Якщо є можливість на пару днів позичити, теж підійде... |
Re: В кого є осцилограф позичити?
[img]http://teron.ru/uploads/monthly_06_2011/post-70502-0-29131700-1307970143_thumb.jpg[/img]
С1-73, одноканальний, є входи Х,Y, гарантована смуга 5 МГц. Можу позичити десь на 2 тижні. Місцезнаходження - біля к-т Зоряний. Наявність щупів "загального призначення" не гарантується. :) |
Щупи у мене є (забрав з роботи в КБ - вони у мене "правільні" а не тикалки з ручок)
Що таке "к-т Зоряний" не знаю, відповідно і не знаю де він розташований. В загальному дякую, з наступного тижня буду у Києві на колесах, і буду думати як краще все спланувати, щоб не затримувати на зайвий час... |
[QUOTE=Vik-440;305821]Що таке "к-т Зоряний" не знаю, відповідно і не знаю де він розташований.[/QUOTE]
50°26'12.50"Пн, 30°32'46.28"С Печерськ, вулиця Суворова (односторонній рух у напрямку площі Слави). Парадний штаб ригіАналів (я там не працюю !!!). Щодо можливого часу зустрічі: вівторок, з 14:00 і всю середу я буду далеко від того району. Телефони в контакт-листі. |
[QUOTE=Vik-440;305813]
Якщо у когось лежить без потреби, то візьму в користування (щоб кондери не сохли)... [/QUOTE] Лежит такой: [QUOTE=Tabbycat;305819][img]http://teron.ru/uploads/monthly_06_2011/post-70502-0-29131700-1307970143_thumb.jpg[/img] С1-73, одноканальний, є входи Х,Y, гарантована смуга 5 МГц. [/QUOTE] только совсем без проводов: ни питания, ни щупов. |
Провода не проблема...
Блок питания сзади есть? Если лежит без дела и есть возможность отправить в Киев - буду благодарен... |
[quote=Vik-440;306339]Блок питания сзади есть?[/quote]Там 2РМ14 чи просто шнур у дірці, здається.
Оскільки я захворів і далеко від дому не від"їжджаю, попрошу, щоби завтра хлопець закинув до мене (р-на метро "Кловська") той "прокатний" осцилограф і можна буде його підхопити. |
[QUOTE=Tabbycat;306342]Там 2РМ14 чи просто шнур у дірці, здається.
Оскільки я захворів і далеко від дому не від"їжджаю, попрошу, щоби завтра хлопець закинув до мене (р-на метро "Кловська") той "прокатний" осцилограф і можна буде його підхопити.[/QUOTE] Для мене питання не спішне, а 2 наступні тижні я його однак забрати не зможу... Тому поки що не забирай його.... Може виявиться комплектним прилад у KoDmiS, і він йому на довгий час не буде потрібен - тоді у нього буду брати... |
[quote=Vik-440;306346]2 наступні тижні я його однак забрати не зможу...[/quote]То не соромся, інформуй за добу-дві до потрібного дня. Дати покористуватися приладом я зможу не один раз. "Виніс" прилад я, а колезі він потрібен не частіше 1-2 днів на місяць. Остання метрологічна повірка - 2009 р.
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:26. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!