![]() |
Re: Не заводится!!! (Дизель)
в солярку я даю антигель, температура була біля -5. Я дістав насос, солярка прозора!
|
[quote=nik;438738]в солярку я даю антигель,[/quote]
В своїй більшості антигель ,це речовина яка з "великих" комочків парафіну робить "маленькі" комочки маленькі наскільки щоб проходити через фільтр ,так ось в баку кажеш солярка прозора .може бути але як що не працює підігрівач на фільтрі то фільтр (як що він давненько мінявся) цілком можливо забито парафіном В мене була схожа ситуація теж після кількох хвилин роботи (благо з гаража ще не виїхав) загудів насос і двигун зупинився зняття фільтра показало що він вщент забитий парафіном (доречі він вже на той час вже відпрацював 10,6 тис км ) я поставив новий фільтр а під бак поклав електричний масяний радиатор нагрівач ,окремо розвів 5 л теплої солярки з антигелем на весь літраж в баку і через годину з лишнім залив в бак після всіх маніпуляцій звигун завіся з першого разу. |
Возив свій насос на діагностику, видає від 1,8 до 4 бар, залежно як прикрити обратку. Новий має давати біля 3 бар. Сказали що мій насос ще поживе. Зцідив солярку з баку, все перемив і перечистив, було мусору трохи в кансерві, зібрав, завелась без проблем, але загорівся чек. Тепер потрібно цю проблему вирішувати , атак працює все норм.
|
Думаю проблема була в забитій сіточці, тому раджу якщо чути що насос підвиває, знімайте і чисьте сіточку і кансерву, там збирається багато мусору.
|
Підозрюю що чек загорівся після того як кілька раз я пробував завеститись і не заводився. Зняття клеми з акумулятора не допомогло.
|
Сьогодні зранку сталось чудо, завівся, чек погас! Так що вперед міряти калюжі.
|
до заміни масла залишилось 1500 км, порадьте чи міняти паливний фільтр зараз, чи вже разом з маслом. Машина заводиться нормально, їде теж нормально, провалів нема.
|
Я бы поменял сейчас топливный фильтр и масло.
|
Если считаешь что солярка у тебя не замерзала то можно пока не менять, а если есть подозрение что замерзала- то надо поменять .
|
[QUOTE=magoni;438427]Сегодня исключили методом замены деталей с заведомо исправной машины(снимали с рабочей машины и ставили на неисправную и снятую деталь с неисправной ставили на рабочую машину чтоб на 200% быть уверенным!)
такие детали: - клапан регулировки давления в рейке(исправен, работает на исправной машине) - датчик давления в рейке(исправен, работает на исправной машине) - датчик положения распредвала(исправен, работает на исправной машине) - ТНВД проверен на стенде - ИММО был проверен методом ввода пароля с бейджа... - после всех манипуляций, решили проехаться на шнурке. Все тоже самое, двигатель запускается и сразу глохнет и потом хоть тяни хоть не тяни со включенной передачей результата ноль. :dash: двигатель запускается и сразу глохнет :help: на днях должен прийти шнур ELM327 USB, посоветуйте какая программа будет наиболее правильной для использования?[/QUOTE] шнурок подключил, ошибки связанные с заменой датчиков и д.р. удалил. Ошибок нет. Оттарабанили на эвакуаторе к мастерам, сегодня забрали машину. Сказали что ремень проскочил. |
Может, он проскочил оттого, что тягали ?
Нужно было сразу на СТО тянуть, а не заниматься самолечением. |
[QUOTE=DOKTOR;439243]Может, он проскочил оттого, что тягали ?
[/QUOTE] НЕТ!!! |
[quote=magoni;439231]Сказали что ремень проскочил.[/quote]
странно, там же вроде нет плунжерных пар, форсунки электрические |
Форсунки дійсно керуються не механікою ,але синхронізацію колінвалу і розпредвалу ще ніхто не відмінив.....і як що ремінь проскакує на 1-2 зубця то двигун дійсно може в деяких фазах запускатись але стабільно працювати він звісно не зможе...
|
[QUOTE=Колесик;439331]Форсунки дійсно керуються не механікою ,але синхронізацію колінвалу і розпредвалу ще ніхто не відмінив.....і як що ремінь проскакує на 1-2 зубця то двигун дійсно може в деяких фазах запускатись але стабільно працювати він звісно не зможе...[/QUOTE]
Совершенно верно! Там ведь есть датчик положения коленвала и положения распредвала и если мозги видят что что-то ушло то рубят все. |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:22. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!