TUCSON Club UA

TUCSON Club UA (http://tucson-club.org.ua/index.php)
-   Продажа автомобилей. (*) (http://tucson-club.org.ua/forumdisplay.php?f=2154)
-   -   Продам Hyundai Tucson 2.0 MT 2WD 2007 (http://tucson-club.org.ua/showthread.php?t=17977)

Toha911 27.03.2018 09:04

Re: Hyundai Tucson 2.0 MT 2WD 2007

[QUOTE=VTS-GEORG;472565]навіть не здогадувався, що обновляння теми на форумі якось автоматично відміняє домовленність між людьми. та й якщо в когось виникають додаткові питання то для уточнення є телефон.
чи може після усної домовленності треба терміново знімати товар з продажу?
дорослі люди ж всі[/QUOTE]

Как минимум рассчитывал увидеть в теме Машина в броне а не опять в продаже, так как Я ехал не смотреть машину, а забирать. Если тема обновляется и цена меняется, это говорит только об одном - мое предложение не сильно интересно, и будет не плохо если появится еще пару покупателей. Нет ни какого желание приехать в Киев с денегами, и что бы потом поставили перед фактом что есть покупатель за н-ную сумму, и за оговоренную сумму не продадут.. С словами ну Вы же понимаете.. Вот покупатель предложил больше..если хотите забирайте за эту цену. Возможно этого бы не произошл. Я это уже все проходил. Не вижу смысла звонить и справишивать.. А почему, а за чем.. Я позвонил, договорился, обговорили все нюансы по оплате, по приезду и переоформление, взял билеты.. Если договорились то договорились.. Если нужны покупатели который предложат больше не вопрос. Но я не готов участвовать в таких играх

хирург Тарас 27.03.2018 17:33

Так що , домовились , нарештi ?

VTS-GEORG 27.03.2018 21:49

[quote=Toha911;472572]Как минимум рассчитывал увидеть в теме Машина в броне а не опять в продаже, так как Я ехал не смотреть машину, а забирать. Если тема обновляется и цена меняется, это говорит только об одном - мое предложение не сильно интересно, и будет не плохо если появится еще пару покупателей. Нет ни какого желание приехать в Киев с денегами, и что бы потом поставили перед фактом что есть покупатель за н-ную сумму, и за оговоренную сумму не продадут.. С словами ну Вы же понимаете.. Вот покупатель предложил больше..если хотите забирайте за эту цену. Возможно этого бы не произошл. Я это уже все проходил. Не вижу смысла звонить и справишивать.. А почему, а за чем.. Я позвонил, договорился, обговорили все нюансы по оплате, по приезду и переоформление, взял билеты.. Если договорились то договорились.. Если нужны покупатели который предложат больше не вопрос. Но я не готов участвовать в таких играх [/quote]
це ваші особисті умозаключення. моя точка зору, якщо два дорослих чоловіка домовились про щось то так воно і має бути. якщо у вас закралися якісь сумніви, то є телефон щоб вияснити всі питання (тут все таки форум на якому люди спілкуються роками, є якась репутація). а то прочитав, сам собі щось придумав, сам собі вирішив, сьогодні купую, завтра не купую, вибачте в дитячі ігри я вже давно не граю.
так дійсно, ваша кінцева пропозиція виявилася не зовсім цікавою, але ж ми домовилися і я був вимушений дотримуватися домовленості, але всі ці петляння їду, не їду....
домовленість з вами по продажу авто анулюю. старий я вже для цих ігор,
звиняйте

VTS-GEORG 27.03.2018 21:51

[quote=хирург Тарас;472595]Так що , домовились , нарештi ? [/quote]
ні, щось не зрослось

VTS-GEORG 11.04.2018 22:57

[quote=VTS-GEORG;472613][/quote]
якось ми не дуже зрозуміли один одного. з сторони покупця зрозумілі питання: якщо їхати в чуже місто з грошима то звісно хочеться 100% впевненості в завершенні всіх запланованих дій. з своєї сторони (продавця) дані "петляння" якось заставили ще раз осмислити свої дії (з моєї сторони це ніяк не відміняло домовленість): продати авто звісно хочеться подорожче, за мінімальну ціну вже починаєш задумуватись, а що ти зможеш купити взамін за ті гроші? а чи має взагалі сенс щось міняти?
як казав Подерев'янський:"купатися чи не купатися, це бл...ке питанння..."
якось так

AirTC 12.04.2018 10:13

[QUOTE=VTS-GEORG;473099]якось ми не дуже зрозуміли один одного. з сторони покупця зрозумілі питання: якщо їхати в чуже місто з грошима то звісно хочеться 100% впевненості в завершенні всіх запланованих дій. з своєї сторони (продавця) дані "петляння" якось заставили ще раз осмислити свої дії (з моєї сторони це ніяк не відміняло домовленість): продати авто звісно хочеться подорожче, за мінімальну ціну вже починаєш задумуватись, а що ти зможеш купити взамін за ті гроші? а чи має взагалі сенс щось міняти?
як казав Подерев'янський:"купатися чи не купатися, це бл...ке питанння..."
якось так[/QUOTE]
Все що з нами відбувається це результат наших рішень, вірно? Якщо не помиляюся, у вас була можливість продати авто за 10 тис., але ж ви відмовилися...

VTS-GEORG 12.04.2018 15:27

за 10к віддав би і навіть не думав, покупець виторгував за 7800, вирішив був віддати, так він щось рознервувався, то їде, то не їде. а за таку ціну, якось я виявився не готовий ще й нервувати. якось так...

Toha911 13.04.2018 08:01

[QUOTE=VTS-GEORG;473126]за 10к віддав би і навіть не думав, покупець виторгував за 7800, вирішив був віддати, так він щось рознервувався, то їде, то не їде. а за таку ціну, якось я виявився не готовий ще й нервувати. якось так...[/QUOTE]
Прям из меня монстра делаете..
Изначально было. Озвучено 9$.. Но без предпродажки 8$. Я думаю если обновить фото авто на сегодняшний день все станет ясно. Но после посещения сто и озвученые Кириллом 10 тыс на ремонт
7.8$ это еще много. Но и после этого я был готов ехать. Но
Да, Я психанул.. Так как я такое отношение не понимаю, хотя не первый день на форуме

VTS-GEORG 14.04.2018 23:26

[quote=Toha911;473144][/quote]
бажаю удачі в покупці тушканчика за 7800$, відпишешся після року експлуатації

VTS-GEORG 28.05.2018 23:23

дякуючи Кириллу та його хлопцям трішки оновив свою машинку. поміняв передні амортизатори, задні пружини, кінцевики(наконечники) рульових тяг, подушки, різні втулки.
так що ще можна покататися
:1226:

Toha911 02.06.2018 07:52

[QUOTE=VTS-GEORG;474815]
[URL="http://tucson-club.org.ua/member.php?u=25430"]Toha911[/URL]
Новичок

[URL="http://tucson-club.org.ua/private.php?do=newpm&u=25430"] [IMG]http://tucson-club.org.ua/images/buttons/pm2.gif[/IMG][/URL]

[IMG]http://tucson-club.org.ua/images/icons/icon1.gif[/IMG] [B]Re: Tucson 2WD МКПП[/B]
Поросто есть определенные нормы честности, порядочность... А когда говорят одно а делают другое.. Хотя это все можно обьяснить банальной жадностью.
Вы не представляете, насколько я все подробно оговариваю и распрашиваю. И Как раз Я договорился о проверки на СТО у Кирилла и был готов заплатить за это, , и после этого продавец сказал что тогда на отдачю 8800.. Спасибо думаю что скоро найту машинку..
На авто юа предложили очень хороший вариант этому продавцу.. Что покупатель не проверяет машину пред покупкой, а продавец деньги)[/QUOTE]

Какие ко мне претензии? К чегой то вдруг Вы решили вспомнить о бо мне и оскорбить?

VTS-GEORG 02.06.2018 14:43

[quote=Toha911;474828][/quote]
вибач, друже, ти ж бачиш що я зразу видалив написане.
спочатку подумав, що то ти в мою сторону написав, потім дочитав і видалив.
ще раз вибач

VTS-GEORG 15.03.2019 22:36

весна.:beach:
може машинку продати?:1049:
нікому не треба?:friends:

VTS-GEORG 09.07.2019 21:45

провів ТО 110к, буде прийнятна ціна віддам в гарні руки:1226:

Karas 08.09.2019 18:27

Можно фото или ссылку на авто.риа? Актуальная цена?

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:06.

vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!

Время генерации страницы 1,08527 секунды с 8 запросами