![]() |
Re: Выбор аккумулятора
В "Эпицентре" 2 недели назад брал Rocket 6ст-65А/ч JR+ SMF 75D23L-
1749,96гр |
[URL]http://akb12.com.ua/akkumulyator-rocket-6ct-65ah-580a-jr-asia-smf-75d23l/[/URL]
Минус сдача со старого (по 3 грн за А\Ч) На сайте у них сегодня скидка 100 грн. |
Друзі читаю і не розумію нащо ви берете "Необслуживаемый" акум?
Це одноразова річ - пару раз випадково ви його висажуєте в "0" і - це хлам. В мене акуму Forse в цьому році ювілей 10 років(стояв в жигулях до Туксона) і він тьфу три рази ще дуже добре себе почуває, на відміну від рідного Рокета який вже давно переплавили. "Секрет" розкажу ---раз на рік в мене є людина яка його обслуговує і все. |
[quote=Evgen 2;458280]"Необслуживаемый" акум? [/quote]
У 80%із них можна здерти лейбочку, викруткою піддіти пластикову накладку - і ось вони, такі знайомі пробки. |
[QUOTE=Evgen 2;458280]Друзі читаю і не розумію нащо ви берете "Необслуживаемый" акум?
Це одноразова річ - пару раз випадково ви його висажуєте в "0" і - це хлам. В мене акуму Forse в цьому році ювілей 10 років(стояв в жигулях до Туксона) і він тьфу три рази ще дуже добре себе почуває, на відміну від рідного Рокета який вже давно переплавили. "Секрет" розкажу ---раз на рік в мене є людина яка його обслуговує і все.[/QUOTE] Штатний Rocket двічі висаджував до нуля ще в першій рік використання. Працює досі. Звісно, вже не 65 А/ч, але навіть в мороз -15 може витримати 3-5 днів і ще завести двигун. Але я його заряджаю 2-3 рази на рік зовнішнім пристроєм. |
[QUOTE=olegoo;458289]Штатний Rocket двічі висаджував до нуля ще в першій рік використання. Працює досі. Звісно, вже не 65 А/ч, але навіть в мороз -15 може витримати 3-5 днів і ще завести двигун.
Але я його заряджаю 2-3 рази на рік зовнішнім пристроєм.[/QUOTE] як в нього долити води чи електроліту? |
уже 2 раза беру не обслуживаемый, из средней цены, и меняю через 4 года. в этот период за кумулятором не слежу.не все хотят сюда вникать. поездки короткие.
почему через 4 г ? на предыдущей машине varta накрылась через почти 5. без предупреждений... приехал нормально, уезжать -не крутит. за городом дело было )))и тепло. так что больше не дожидаюсь . |
[quote=ventura;458305]так что больше не дожидаюсь[/quote]
аналогично |
[QUOTE=Evgen 2;458304]як в нього долити води чи електроліту?[/QUOTE]
Не скажу про Рокет, я його не відкривав. Але більшість "необсл." можна обслуговувати [URL="http://tucson-club.org.ua/showpost.php?p=458282&postcount=1050"]так:[/URL] |
Если Рокет заряжать поздней осенью, то и необслуживаемый ходит долго. 10 лет назад Форс может и был качественный. При Паше Лазаренко и ИСТА была супергуд. Кому есть охота повозиться, пусть вспомнят еще черные с мастикой. Шесть зим и новый.
|
[quote=Kruger;458270]Минус сдача со старого (по 3 грн за А\Ч)[/quote]
в автозвуке забирают по 4грн за ампер |
[QUOTE=Evgen 2;458304]як в нього долити води чи електроліту?[/QUOTE]
Ніяк, він герметичний. А навіщо, якщо працює? |
Вот и моя ракета прилетела:D.Дата производства 11.2007.
Был сегодня в Эпицентре на Борщаге,у них стоят две ракеты - одна производства 15-го года, вторая июнь 2016,попросил глянуть по другим магазинам ,говорит нету только в Житомере. Брать не захотел ,хочу свежую. Кто чего посоветует на данный момент? Про MediaList вроде не плохо отзываются. |
[quote=SYN;458808]Кто чего посоветует на данный момент?[/quote]
Себе недавно поставил такой - [URL="https://atl.ua/product/akkumulyator-6ct-62-0-extreme-ultra-smf-praviy-620a-51832"]Аккумулятор START, 62 Ач, 242x175x175, Правый + (обратной полярности), 620А[/URL] |
[quote=Bad;458814]Себе недавно поставил такой[/quote]
Спасибо за ссылку,но хочу азиата , чтоб в кожухе родном хорошо себя чувствовал |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:46. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!