TUCSON Club UA

TUCSON Club UA (http://tucson-club.org.ua/index.php)
-   Дизельный двигатель (CRDI) (http://tucson-club.org.ua/forumdisplay.php?f=2026)
-   -   Замена помпы при замене ремня ГРМ (http://tucson-club.org.ua/showthread.php?t=15402)

avtomaster 13.06.2018 00:26

Re: Відповідь: Замена помпы при замене ремня ГРМ

[quote=Poshtarik;475138][/quote]Інформації не маю, мінялись чи ні. Але авто при -17 і нижче, незважаючи на антигель і новий акум - не заводиться взагалі. Міняти буде той же майстер, що і ремені з роликами. У мене не та спеціалізація)). Сьогодні приходять з/ч і пожену авто на ремонт.
P.S. Я так розумію, що на цю операцію ще трошки антифризу може знадобитись? Трошки, це скільки? Просто є хорошого 600г. Чи потрібно докупити?

Dimych 13.06.2018 07:58

[QUOTE=avtomaster;475140]Інформації не маю, мінялись чи ні. Але авто при -17 і нижче, незважаючи на антигель і новий акум - не заводиться взагалі. Міняти буде той же майстер, що і ремені з роликами. У мене не та спеціалізація)). Сьогодні приходять з/ч і пожену авто на ремонт.
P.S. Я так розумію, що на цю операцію ще трошки антифризу може знадобитись? Трошки, це скільки? Просто є хорошого 600г. Чи потрібно докупити?[/QUOTE]
Если не хватит можешь долить дистиллированной воды.

avtomaster 14.06.2018 23:54

Отже, забрав я сьогодні авто. Були замінені всі свічки накалу (дві - дохлі оказались), ремені, всі ролики, помпа. Все було в задовільному стані, трошки шуміли ролики і маленький люфт помпи (GMB стояла, з лейбами Kia/Hyundai). Ремінь ГРМ в норм стані, обвідний ремінь - поганенький. А причина геморою оказалась не в заклинившому ролику, а в заклинившому підшипнику муфти компресора клімата. Підшипник посинів, підсмалив котушку, замінили підшипник без розбору компресора, хоч з гемороєм)) Незручно капець. Все вроді як працює. Машина стояла на ремонті сутки. Уся робота стала 1300 грн.

Poshtarik 15.06.2018 12:39

[QUOTE=avtomaster;475183]Уся робота стала 1300 грн.[/QUOTE]
Дай координати майстра

avtomaster 15.06.2018 19:06

[QUOTE=Poshtarik;475192]Дай координати майстра[/QUOTE]
Рівненська область. Далі продовжувати?))

Правда ще одні розпальцьовані майстри мені тільки за ремені, ролики, помпу сказали 2500грн.

ventura 27.11.2019 21:33

Re: Замена помпы при замене ремня ГРМ

Правда что помпы Valeo на оригинал идут?

koka-ftp 27.11.2019 21:39

Re: Замена помпы при замене ремня ГРМ

[QUOTE=ventura;487626]Правда что помпы Valeo на оригинал идут?[/QUOTE]

нет, идут gmb и mando без клейма kia|hyundai

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:14.

vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!

Время генерации страницы 1,41169 секунды с 8 запросами