TUCSON Club UA

TUCSON Club UA (http://tucson-club.org.ua/index.php)
-   Сделано, доработано своими руками. (http://tucson-club.org.ua/forumdisplay.php?f=2197)
-   -   Автоопускание правого наружного зеркала при парковке (http://tucson-club.org.ua/showthread.php?t=11916)

Vik-440 26.09.2011 20:19

Re: Автоопускание правого наружного зеркала при парковке

Не хочу забігати на перед, але при певній партії, думаю що подібний блок може обійтись на 100грн дешевше ринкового...
Проте на перед нічого загадувати не буду, тим паче на разі незрозуміло мені, потрібен на два дзеркала блок, чи тільки для одного робити...
На разі працював над попереднім блоком 4ВД, трохи пізніше відпишусь про поточний стан справ...

VEV 27.09.2011 07:47

когда платить?:D

Vik-440 27.09.2011 07:53

[QUOTE=VEV;232398]когда платить?:D[/QUOTE]Поки не відкатаю попередній проект, до наступного не візьмусь, тому ....

Vik-440 29.09.2011 05:33

Поки їхав у поїзді прикинув схему, по попереднім прикидкам буде реалізовано:
1. Поворот дзеркал по 2 осям (горизонтальний та вертикальний), але ви самі зможете обрати що Вам потрібно.
2. Управління буде на 2 дзеркала, але по бажанню самі зможете обрати конкретне або обидва дзеркала.
3. Вибір часу поворотів на першому етапі планую зашити "мертво" за Вашими побажаннями, а потім з часом доробити можливість і самостійного програмування користувачем

Для тих хто подумає що така універсальність підніме ціну, відразу відповім:Елементів збільшується на 2 реле, а все решта досягається програмним методом. І саме головне, організувавши саме таке підключення, при інсталяції непотрібно різати жодного проводу, і блок включиться в розрив 6-контактного роз'єму.

DOKTOR 01.10.2011 21:15

А я вот сегодня ставил вот такую штуку.
[url]http://ultraled.com.ua/product/blok-opuskanija-zerkal-pri-parkovke-avtomobilja-pilot/[/url]
Надрюкался с непривычки, но работает нормуль вроде.

Mega_Serega 01.10.2011 21:43

[QUOTE=DOKTOR;233109]А я вот сегодня ставил вот такую штуку.
[url]http://ultraled.com.ua/product/blok-opuskanija-zerkal-pri-parkovke-avtomobilja-pilot/[/url]
Надрюкался с непривычки, но работает нормуль вроде.[/QUOTE]

И как работает?

офф: ставил Транзиту ? :)

DOKTOR 01.10.2011 21:52

Серый, ты половину сообщения читаешь ?
[QUOTE]но работает нормуль вроде[/QUOTE]Да, ему.

Vik-440 01.10.2011 22:35

А реально відсканувати чи переказати алгоритм програмування?

DOKTOR 01.10.2011 23:15

Там по ссылке выше адобский файл инструкции. Скачай, читай.
Реально даже было схемку глянуть, я уже задумался об этом, но там такая стрёмная наклейка гарантии, что я не рискнул пробовать её обойти.
Новый девайс, мало ли что.
Если Гена даст добро, то на установке ему доводчика, через неделю, я разберу девайс, и отфоткаю в высоком разрешении плату.
Если надо.

Vik-440 01.10.2011 23:46

[QUOTE=DOKTOR;233131]Там по ссылке выше адобский файл инструкции. Скачай, читай.
Реально даже было схемку глянуть, я уже задумался об этом, но там такая стрёмная наклейка гарантии, что я не рискнул пробовать её обойти.
Новый девайс, мало ли что.
Если Гена даст добро, то на установке ему доводчика, через неделю, я разберу девайс, и отфоткаю в высоком разрешении плату.
Если надо.[/QUOTE]
Дякую, знайшов і перечитав...
Реалізація така ж як я і планував, тільки я відразу планував відштовхуватись тільки по часу, у тому числі і програмування. Ввід поправки не планував. Схеми фотографувати також не потрібно, я її вже намалював і головний нюанс в програмуванні процесора...

Чи потрібно пробувати повторити це пристрій я не знаю, вийде дешевше бо роблю для клубу, але для організації всіх функцій у вже пропонованого зразку потрібен час? (можливо до 1,5 місяця, оскільки я більше електронщик ніж програміст)
Хіба мова буде йти про простий варіант, у якому затримку зразу записати і користувач її не змінить, а потім колись допишеться додаткові функції...
п.с. як варіант краще зайнятись таким блоком, якого нема в продажі (собі за планом складав: потужний відлякувач тварин та сигналізація ручного гальма + ременів безпеки.

DOKTOR 01.10.2011 23:57

Сигнализатор ручника или ремня, ИМХО, нафиг не нужны.
У нас что, кто-то на ручнике ездит ? Или пристёгиваться ЗАБЫВАЕТ, если хочет ? Это всё бесполезные приблуды. Лучше не отвлекайся от нужных вещей.

Vik-440 02.10.2011 00:09

[QUOTE=DOKTOR;233139]Лучше не отвлекайся от нужных вещей.[/QUOTE]Що ти розумієш під словами про потрібні речі? Основне місце роботи? ;)

DOKTOR 02.10.2011 00:30

Я про опускание зеркал.

tranzit42 02.10.2011 10:38

[quote=Mega_Serega;233115]И как работает?

офф: ставил Транзиту ? [/quote]
Ну что хочу поблагодарить DOKTORа за мучения проведенные вчера с данным девайсом! Я так понял по наблюдениям за установкой приблуды что схема идущая в комплекте настолько универсальна что ее лучше сразу в топку! Я думаю что тот кто будет ставить аналогичный девайс сразу надо обращаться к Андрею! По принципу работы: как и писалось в инструкции работа на наших зеркалах по импульсах не канает по времени в самый раз, но после пару - тройку раз опуск - подьем левое зеркало начинает подыматься все выше и выше поэтому поправка по времени должна быть обязательна! При этом правое работает нормально и без поправок! Поскольку установил только вчера полностью оттестировать не было времени, но вроде работает клас! Так что СПАСИБО еще раз Андрею!

VIC 02.10.2011 12:32

[quote=tranzit42;233167]но после пару - тройку раз опуск - подьем левое зеркало начинает подыматься все выше и выше поэтому поправка по времени должна быть обязательна![/quote]значит будет плыть по наряжению, температуре и трению в поворотном узле, таки нужен геркон или датчик Холла для указания точки дрейфа (ну или счетчик оборотов приводного мотора)

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:06.

vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!

Время генерации страницы 4,96873 секунды с 8 запросами