![]() |
Re: Відповідь: Новые изменения в Правила дорожного движения
[quote=Andrew;477529][/quote]
походу называли 27 сентября - через 180 дней от опубликования официального... там сразу на все.... |
Re: Новые изменения в Правила дорожного движения
Ситуативно спитав у мента патрульної автівки на АЗС: як згодом переконатися що мій платіж (на "область") знайшов свого адресата?
Мент сказав що найпростіше - це під час перебування в області спитати у тамтешніх патрульних. Якщо у них є планшет, вони тут же проб'ють по своїй базі і дадуть усну відповідь. У київських патрульних доступу до інформації про області нема. |
[QUOTE=Tabbycat;477409]
Опціонально - запитання №3: мене розвели як лоха? Я же не на проїжджій частині запаркувався. Мент сказав "у правилах сказано "під естакадою" і не уточнуються де саме і як саме".[/QUOTE] это не развод , а выполнение плана! формально по статье нарушение. По человечески и логике ..... так у этих конченых утырков ее нет. им план выполнять нужно. реформы говорите.... ну-ну. |
[B]С 8 октября патрульная полиция начнет использовать устройства измерения скорости TruCam[/B]
[img]http://patrol.police.gov.ua/wp-content/uploads/2018/10/trukam.jpg[/img] [url]http://patrol.police.gov.ua/ru/2018/10/07/z-8-zhovtnya-patrulna-politsiya-pochne-vykorystovuvaty-prystroyi-vymiryuvannya-shvydkosti-trucam/[/url] |
Мерять скорость, тем более в заранее отведенных местах - то еще такЭ
А вот еще: 3.5. Наближаючись до нерухомого транспортного засобу [B]з увімкненим проблисковим маячком синього кольору [/B]та спеціальним звуковим сигналом (або без увімкненого спеціального звукового сигналу), [B]що стоїть на узбіччі [/B](біля проїзної частини) або на проїзній частині, [B]водій повинен знизити швидкість до 40 [/B]км/год та в разі подання регулювальником відповідного сигналу зупинитися. Продовжувати рух можна лише з дозволу регулювальника. И это все тышком-нышком, без общественных обсуждений проектов.... |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:37. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!