![]() |
Re: Газовые заправки: качество и цены
[QUOTE=Hard_Man;465139]Це по трасі?[/QUOTE]
Так. По місту статистики немає - 92% пробігу автомобіль проїжджає по заміських шосе, і, відповідно, немає практичного смислу заміряти витрати в міському циклі. |
[QUOTE=sergio1965;465138]Після заміни газових форсунок заміряв витрати газу: на газі із заправок БРСМ витрати - 10,0 л/100 км, із заправок "Укрнафта" - 10,6. Сьогодні підтвердилися витрати газу із заправок "Укрнафта" - 10,6. Ціни практично однакові - 10,08 грн./л та 10,10 відповідно.[/QUOTE]
Блін, в мене й по трасі менше 12 не буває :eek::eek::eek: |
10.10 стс-газ:)
|
В Кривом Роге на АНП(Приватбанковский пулл) в воскресенье был газ 9.10.
|
[QUOTE=Andrey_L;465194]Блін, в мене й по трасі менше 12 не буває :eek::eek::eek:[/QUOTE]
Або у вас інший швидкісний режим, або стиль їзди. Аеродинаміка нашого автомобіля аж ніяк не сприяє швидкісній їзді, тобто, вище 100 км/год. А далі рахуйте сам. До того ж, я собі модернізував дросельний патрубок, це теж внесло свою практичну корективу у витрати палива: у газа стехіометрія така, що для згоряння 1 кг СПБТ потрібно більше повітря (1:15,6), ніж для згоряння такої ж кількості бензину (1:14,7). Газ починає згорати ефективніше і його, відповідно, потрібно дещо менше. |
Хера се, где вы такие цены видите, сегодня на КЛО заправился 10,70
|
Столица жир:cool:ует !
|
Відповідь: Re: Газовые заправки: качество и цены
[QUOTE=LRM;465294]Хера се, где вы такие цены видите, сегодня на КЛО заправился 10,70[/QUOTE]
На якому? |
Та на любом впринципе, у них одинаковая цена по всему городу. Ну я заправлялся на пересечении Кайсарова и Лобановского
|
[quote=sergio1965;465238]Або у вас інший швидкісний режим, або стиль їзди. Аеродинаміка нашого автомобіля аж ніяк не сприяє швидкісній їзді, тобто, вище 100 км/год. А далі рахуйте сам. [/quote]
Ну, їжджу я не повільно, це факт. )) В добавок в мене ще й гума А/Т , це десь ще + 2-3л до розходу. (На кумхо К406, бензин, місто - 12 л, на А/Т - 13,4 (борткомпутер)) |
По компу - не вірно. Потрібно дивитися "по факту".
|
Ну что паны-браты? газ за неделю +28% в цене.
сегодня в Мелитополе на Маршале 14,20 грн/л Побрехивают что дотянут до 17грн. Перемога чи зрада? Сезонное обострение или на постоянку? |
Сезонное. Киев от 12.49 до 13.79.
|
Да какое сезонное, доллар падает а газ растет! Барыги в очередной раз решили набить карманы. А цена газа всегда была привЯзана к баксу.
|
[quote=Stason-Tucson;465799]доллар падает а газ растет![/quote] Бакс начнет расти и цены на газ тоже )))
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:09. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!