![]() |
Re: Львів - клубні зустрічі
[QUOTE=g4aleks;372894]И шо?!
Местным, я так понял, любая дата подойдет.... или по барабану... :D [/QUOTE] Мы - коровай, хлеб-соль:D |
[QUOTE=FLAME007;372901]Мы - коровай, хлеб-соль:D[/QUOTE]
Лучше - кава, пиво!:rofl: |
Про січень
|
[QUOTE=Aviator;372895]А ви про грудень або про сiчень?[/QUOTE]
Про січень |
[QUOTE=Aviator;372895]А ви про грудень або про сiчень?[/QUOTE]
Ну, про грудень - только в Москве. :D Приезжай. Попьемо кави! |
Відповідь: Re: Львів - клубні зустрічі
[QUOTE=g4aleks;372931]Ну, про грудень - только в Москве.
:D Приезжай. Попьемо кави![/QUOTE] Як казав класик, лучше Вы к нам! :) |
Re: Відповідь: Re: Львів - клубні зустрічі
[QUOTE=ArmuTT;373004]Як казав класик, лучше Вы к нам! :)[/QUOTE]
В Дрогобич, чи в Хороло?! :D |
Відповідь: Львів - клубні зустрічі
В Дрогобич - в період Нового року і Різдва, до і після - в Хорол ;)
|
[LINE]Товарищи [/LINE]... [LINE]Господа[/LINE].... [LINE]Панове[/LINE]... Друзья, сегодня отказался от брони Буковеля на букинге (кто в теме, тот поймёт - как это сложно не попасть на бабки) по простой причине ...
Я очкую! :o Желание есть! И огромное! Может паравозом или еропланом приеду... у брата машину возьму... Буду посмотреть через три недели - если ... снежок будет белый белый, то поедем! Ребята, ни в коем разе не призываю здесь обсуждать наступление .... зимы. Просто к тому, что жизнь такая сложная штука.... Но, как только - так сразу! Сорри |
[QUOTE=g4aleks;372894]И шо?!
Только иногородних этот вопрос интересует?! :p Местным, я так понял, любая дата подойдет.... или по барабану... :D Тогда - я за третье.... или за 4-е[/QUOTE] Выяснили - 3 или 4 ! А где ? Может есть предложения ? |
[QUOTE=Юрий М;375028]Выяснили - 3 или 4 ! А где ? Может есть предложения ?[/QUOTE]
Планую 3 січня після обіду бути у Львові проїздом...маю бажання декілька годин погуляти новочічним містом... Стоянку для машини недалеко від центру знайомі радять на перетині В.Короленка та Смольского..Піде ?... |
В центральній частині міста зупиняюсь завжди згідно вимог діючих ПВР, переважно біля " Головпочтампу " на вул.Ю.Словацького.Прямо вул. Коперніка і весь центр. :ok:
|
[QUOTE=Bovic;375039]Планую 3 січня після обіду бути у Львові проїздом...маю бажання декілька годин погуляти новочічним містом... Стоянку для машини недалеко від центру знайомі радять на перетині В.Короленка та Смольского..Піде ?...[/QUOTE]
На рахунок стоянки - я думаю вирішемо! Короткий екскурс по Львову також! Тел. 0677791529 Юра. Дзони зазделегідь! Львівяни підключаємось! З датою визначились - 3-того! Я думаю треба зустрітись в районі центру. |
[QUOTE=Ігор;375051]В центральній частині міста зупиняюсь завжди згідно вимог діючих ПВР, переважно біля " Головпочтампу " на вул.Ю.Словацького.Прямо вул. Коперніка і весь центр. :ok:[/QUOTE]
А ты туда едешь?! |
[QUOTE=g4aleks;375129]А ты туда едешь?![/QUOTE]
Усе залежатиме від обставин. :friends: |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:18. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!