TUCSON Club UA

TUCSON Club UA (http://tucson-club.org.ua/index.php)
-   Сделано, доработано своими руками. (http://tucson-club.org.ua/forumdisplay.php?f=2197)
-   -   Варіант заміни задніх пружин (http://tucson-club.org.ua/showthread.php?t=21645)

Joice 14.09.2018 11:11

Re: Варіант заміни задніх пружин

Судя по фото, внутреннее отверстие проставки, позволяет использовать её и снизу. Тогда и полосу приваривать не нужно. Не держал в руках такие проставки, могу ошибаться.

C+A+M 14.09.2018 21:02

Відповідь: Re: Варіант заміни задніх пружин

[QUOTE=Joice;477847]Судя по фото, внутреннее отверстие проставки, позволяет использовать её и снизу. Тогда и полосу приваривать не нужно. Не держал в руках такие проставки, могу ошибаться.[/QUOTE]
У проставки низ(верх?:)) прямий. А знизу на аморті штамповка під пружину. Тому так:pardon:

radio-active 03.10.2018 11:54

Не правильное название темы... Это никакой не вариант замены, это (сори), но колхоз.
Это если бы от какой то машине "болт он" это все стало...
Так и радиатор можно от жигуля приколхозить с помощью проволоки

C+A+M 04.10.2018 08:09

Відповідь: Варіант заміни задніх пружин

Мені якось по барабану, як це зветься. Переробка себе виправдала на 1000 відсотків. А головне, що я закидаю повний багажник і не боюсь попасти на 3 тис. за пружини. І з новими амортами я повторю той самий алгоритм.

Aviator 04.10.2018 10:25

Re: Відповідь: Варіант заміни задніх пружин

[quote=C+A+M;478403]Переробка себе виправдала на 1000 відсотків.[/quote]
Это жигулевские настолько дешевле?

Вообще мне все это напомнило моего приятеля, который в свое время купил новый Додж Эвенджер. По прошествии времени (года 3-4) он завел себе записную книжечку, куда вносил возможные заменители по запчастям от других авто (цель - экономия). Так вот, со временем, эта книжечка полностью заполнилась подходящими запцацками от Москвича до Волги, ну и соответственно сама машина тоже:D. Вот кому то повезет, когда продаст ее:D.

radio-active 04.10.2018 11:42

[QUOTE=Aviator;478406]Это жигулевские настолько дешевле?

Вообще мне все это напомнило моего приятеля, который в свое время купил новый Додж Эвенджер. По прошествии времени (года 3-4) он завел себе записную книжечку, куда вносил возможные заменители по запчастям от других авто (цель - экономия). Так вот, со временем, эта книжечка полностью заполнилась подходящими запцацками от Москвича до Волги, ну и соответственно сама машина тоже:D. Вот кому то повезет, когда продаст ее:D.[/QUOTE]

Вот и я про что... Зачем покупать иномарку, что бы потом думать какие дорогие пружины. Сразу НИВу взял и голова не болит.

C+A+M 04.10.2018 17:34

Відповідь: Варіант заміни задніх пружин

Хочеться відмітити, що ніхто нікого не примушує. Хто бажає ставити за 3 тис - ставить, я поставив пружину дешевше в 6 разів і від того машина Жигулем не стала. Заклювали, блін. :sad::mad:

sofyart 04.10.2018 23:26

Да все правильно поставил.
:1049:

sergio1965 05.10.2018 10:29

[QUOTE=C+A+M;478421]Хочеться відмітити, що ніхто нікого не примушує. Хто бажає ставити за 3 тис - ставить, я поставив пружину дешевше в 6 разів і від того машина Жигулем не стала. Заклювали, блін. :sad::mad:[/QUOTE]

Якщо заміна практично рівноцінна, і це підтверджує ваш досвід, то, на мою думку, ви абсолютно правильно робите. Хтось їздить, умовно кажучи, чистити попільничку в дорогий та іменитий фірмовий автосервіс, а хтось робить це сам.
Розумію, що флуд, але напишу. Приблизно 20 років тому один знайомий купив ще досить "молоду" Ауді А4 зеленого кольору і по дорозі на море - з моря замастив її смолою з "якісної" дороги. Приїхав на ринок купувати фірмовий засіб для чищення бітумних плям, але зустрів мене і я йому запропонував безкоштовно почистити бітум моїм засобом (соняшниковою олією). Коли він взнав що то не "фірмовий засіб" (у нього ж Ауді, а не моя Таврія), а олія, то перелякався не на жарт - машину мені зіпсуєш !!! Мені потрібно очищував якогось іменитого бренду, а не фігню якусь.:rofl:

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:34.

vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!

Время генерации страницы 0,26324 секунды с 8 запросами