![]() |
Відповідь: Львів - клубні зустрічі
От місце на [URL="http://maps.yandex.ru/-/CBQIu0L0"]яндекс-карті[/URL]
|
Re: Львів - клубні зустрічі
Привіт! Сподіваюсь, що вдасться вирватись сьогодні на зустріч.
|
Зустріч таки пройшла в кількості 5 чоловік. Приємно було бачити Костю Ko(tblL. Поговорили недовго, але принаймні сподіваюсь було корисно.
|
Блін, втикаю, то вчора було ))))
|
Зустріч мені сподобалась, було досить корисно. Було дуже приємно познайомитись.:friends:
|
Взаємно друже!! :friends:
|
Re: Відповідь: Львів - клубні зустрічі
Привіт.Я також був.Супер.Хороші хлопці.Взнав дуже корисного.Вже сьогодні скористався порадами.Тушкан ше більше став подобатись!Будемо зустрічатися!
|
Здибанка у Львові.
Здибанка у Львові? Хто за??
|
:friends:Підходить четвер. Я за.
|
Саша Fofka треба було з нами в Карпати. В четве можливо і в мене вийде
|
Давайте всі в суботу????
|
Субота 14 00 Брюховичі на майдані біля заправки.Хто буде???
|
Відповідь: Re: Львів - клубні зустрічі
[QUOTE=Саша;214205]Субота 14 00 Брюховичі на майдані біля заправки.Хто буде???[/QUOTE]
ІМХО не найкраща думка. Середина дня суботи - мабуть небагато приїде. Для зустрічі варто як завжди зробити після робочого дня і десь біля центру. Завтра (четвер) з 6 до 7 можу бути присутній. В суботу чи неділю можна організовувати якісь покатушки хіба. Але це варто заздалегідь обговорити |
Я тільки за!
|
Re: Відповідь: Re: Львів - клубні зустрічі
[QUOTE=Offroader;214216]ІМХО не найкраща думка. Середина дня суботи - мабуть небагато приїде. Для зустрічі варто як завжди зробити після робочого дня і десь біля центру. Завтра (четвер) з 6 до 7 можу бути присутній.
В суботу чи неділю можна організовувати якісь покатушки хіба. Але це варто заздалегідь обговорити[/QUOTE] Цілком тебе підтримую! Вихідні дні для сімї, друзів і віддиху! Завтра буду! Давайте біля ашану на заправці вог або на зеленій за кольцом на окко! Де хочете? На 19.00 |
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:21. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!