![]() |
Re: Тормозные диски. Замена на неоригинал
Твоему мастеру пламенный привет! Однозначно обезжирить!
|
Відповідь: Тормозные диски. Замена на неоригинал
Дякую)
Надіслано від мого HTC One_E8, використовуючи Tapatalk |
А хтось міняє пружини тормозних колодок при заміні дисків чи самих колодок?
Цікавлять особливо ці 58244-2E360 - задні. |
[QUOTE=Toljanos;444212]А хтось міняє пружини тормозних колодок при заміні дисків чи самих колодок?
Цікавлять особливо ці 58244-2E360 - задні.[/QUOTE] я не менял..ибо нет нужды)) если будете брать оригинальные колодки, то пружынки будут в комплекте..вроде ещё в TRW кладут) |
Не знаю чи міняти все, чи як. Щось час від час сильно пищить з правої сторони. Не можу розібратись в чому проблема...
Re: Відповідь: Тормозные диски. Замена на неоригинал
[QUOTE=Toljanos;444217]Не знаю чи міняти все, чи як. Щось час від час сильно пищить з правої сторони. Не можу розібратись в чому проблема...
Надіслано від мого HTC One_E8, використовуючи Tapatalk[/QUOTE] Так может их клинит? |
Перевірив, клинило зліва. Направляючу вибив, зачистив і змастив мідною змазкою. Тепер все добре ходить. Як приїдуть нові направляючі суппорта то поміняю, в суботу.
Доброго вечора! Хтось щось знаэ про гальмівні диски фірми ATE (Польща)? Як ходять? Дякую!!!
|
[QUOTE=Коля;447380]Доброго вечора! Хтось щось знаэ про гальмівні диски фірми ATE (Польща)? Як ходять? Дякую!!![/QUOTE]
Не АТЕ, а АВЕ, ты их путаешь с немецкой фирмой АТЕ. Лучше добавить денег и взять нормальные тормозные диски. |
Можливо краще, але вже дуже хороша ціна на ці ABE... може хтось ставив собі і може поділитись враженням від експлуатації.
|
Думаю з форумчан ніхто. Бо всі ставоять ті, що обговорені на форумі, або навпаки
|
Re: Відповідь: Тормозные диски. Замена на неоригинал
[quote=Toljanos;447405]Думаю з форумчан ніхто. Бо всі ставоять ті, що обговорені на форумі, або навпаки [/quote]
Спецом просмотрел все сообщения про АВЕ ни слова. |
[quote=Коля;447380]Доброго вечора! Хтось щось знаэ про гальмівні диски фірми ATE (Польща)? Як ходять? Дякую!!![/quote] У меня такие (АВЕ). Проехал около 15 тыс. Кроме того, что сразу поржавели - других нареканий нет. Брал тоже исходя из цены.
|
[QUOTE=Tolstiy Sam;447420]У меня такие (АВЕ). Проехал около 15 тыс. Кроме того, что сразу поржавели - других нареканий нет. Брал тоже исходя из цены.[/QUOTE]
Дякую!!! |
Господа, а кто нибудь знает какие колодки Brembo подойдут на черкасский туксон 2012 года. Вин естественно не пробивается. Магазин ДОК привез для задних 3 вида - ни одни не подошли. Вперед 300мм диск от Brembo нашел, а с колодками - все руками разводят.
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:42. |
vBulletin 3.8.6 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
При использовании информации с форума, действующая ссылка на первоисточник обязательна!